Meer resultaten voor verloskundige aan het spaarne

 
verloskundige aan het spaarne
 
Uw keuze Bevalcentrum De Nieuwe Meren.
De verloskundige heeft dezelfde middelen voorhanden om te kunnen handelen bij spoedsituaties. Vanaf het moment dat je in het Bevalcentrum binnenkomt, wordt je continue ondersteund door een kraamverzorgende. Het Bevalcentrum is geïntegreerd in de verloskunde afdeling van het Spaarne Ziekenhuis.
De Schoot Verloskundig Onderzoek Centrum Haarlem.
En voor betoverende beelden van grijpende handjes, een gapend mondje: alle voorpret die een pretecho je geeft. We maken echos op verwijzing van je verloskundige of op je eigen verzoek. maak een afspraak. Natuurlijk wil je de best mogelijke zorg voor jou en je kind. Die zorg biedt de Schoot. De Schoot is hét verloskundig expertisecentrum van Haarlem en omgeving, opgericht door de vier verloskundigenpraktijken Aan het Spaarne, Bolwerk, Haarlem-Noord en Kleverpark.
Het Kraamkloppertje Adressen verloskundigenpraktijken.
Verloskundigenpraktijk en echocentrum Haarlemmermeer. Gezondheidscentrum De Pionier. Hugo de Vriesstraat 21. 2152 CT Nieuw Vennep. Verloskundigenpraktijk Het" Ooievaarsnest." 2101 HG Heemstede. 2023 DD Haarlem. Verloskundigen aan het Spaarne. 2011 CP Haarlem. Verloskundigenpraktijk Lisse en omstreken. Oranjelaan 96B kamer 9. 2161 KH Lisse.
Verloskundige kring Kennemerland Praktijk aan het spaarne, auteur op Verloskundige kring Kennemerland.
Verloskundige praktijk Verloskundige aan het Spaarne. Antoniestraat 79 2011 CP Haarlem tel: 023 5355007 E-mail: verloskundigen@praktijkaanhetspaarne.nl Website: Www.praktijkaanhetspaarne.nl. Tweede spreekuur adres. Braindlaan 11 2037 XE Haarlem tel: 023 5355007. Verloskundige werkzaam in Haarlem en schalkwijk. Copyright 2012 Verloskundigekring Kennemerland All Rights Reserved.
Verloskundigen aan het Spaarne, locatie Briandlaan Haarlem.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, locatie Briandlaan, Haarlem. Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, locatie Briandlaan, Haarlem. Zorginstelling Verloskundigen aan het Spaarne, locatie Briandlaan, Haarlem.
Verloskundigen aan het Spaarne in Haarlem Kraamzorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Verloskundigen aan het Spaarne in Haarlem. Gerelateerde bedrijven Verloskundigen aan het Spaarne Haarlem. Take Good Care Kraamzorg Haarl. Wieneke Stavenuiter, verloskun. Sanne Philips Verloskundige.
GC Schalkwijk Verloskundigen.
Op de dag van de bevalling komt de verloskundige die dan dienst heeft om de bevallingen te begeleiden, bij jou thuis. Tijdens ziekte, zwangerschapsverlof en vakanties zorgen wij voor waarneming. Wie is wie? Annemarijke Brienesse, Gerardine Schenk, Iris Zwanenburg, Cécile Lippes. U zult ons allemaal leren kennen tijdens de controlebezoeken in de loop van de zwangerschap. Wij houden spreekuur op twee locaties.: maandag in het Gezondheidscentrum Schalkwijk op de Briandlaan 11 begane grond. dinsdag, woensdag en donderdag in de Antoniestraat 79 de hoofdlocatie. De eerste gesprekken vinden altijd plaats in de praktijk aan de Antoniestraat vlak aan het Spaarne. Adres en contactgegevens. Praktijk aan het Spaarne.
Verloskundigen aan het Spaarne Rondom Zwanger.
Daarmee ben jij verzekerd van de beste verloskundige zorg zonder eigen bijdrage. Eigen echocentrum: in ons eigen Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot kun je, als je daar behoefte aan hebt, ook terecht voor een vroege echo. Vraag onze assistente naar de mogelijkheden! Waarom verloskundigen aan het Spaarne?

Contacteer ons