Resultaten voor werken bij het spaarne ziekenhuis

 
werken bij het spaarne ziekenhuis
 
Aan het werk als horecamedewerker bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.
Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Spaarne Gasthuis is een regionaal ziekenhuis met meerdere vestigingen in de regio Haarlem en Hoofddorp. Je zal aan de slag gaan in de Food Shop in Hoofddorp, waarbij je verantwoordelijk bent voor counterwerkzaamheden, verkoop, lichte keukenwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het runnen van de winkel. De Food Shop bevindt zich in de centrale hal. Dagelijks komen patienten, bezoekers en ziekenhuispersoneel koffie halen, een broodje eten of cadeaus kopen. Als je bij het Spaarne Gasthuis aan de slag gaat, zal je gaan werken in een gezellig team.
Spaarne Ziekenhuis-vacatures in Hoofddorp juli 2018 Indeed.nl.
Deze functie is ingedeeld in functiegroep 25 CAO Ziekenhuizen met een tijdelijk dienstverband. In deze functie ben je ook het visitekaartje van het ziekenhuis. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spaarne Gasthuis Vacatures in Haarlem. Lees meer over werken bij Spaarne Gasthuis.
Ziekenhuis Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Voorwaarde om aan de slag te kunnen is wel dat je al reeds minimaal een jaar werkervaring als arts hebt binnen een ziekenhuis, bij voorkeur op de SEH, IC of Interne. Tijdelijk per direct als recruitment medewerker bij een bekend ziekenhuis in Amsterdam. Als recruitment medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de recruitment-afdeling van een bekend ziekenhuis in Amsterdam. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze. Werken als medisch secretaresse in een ziekenhuis in Amsterdam!
Vacatures Spaarne Gasthuis Vacat.
17 juli 2018 Het Spaarne Gasthuis Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en lid van de vereniging STZ Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen en er wordt dan ook een actieve bijdrage verwacht aan 17 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 2 Opslaan. Leidinggevende Facilitaire Schoonmaak.
Spaarne Ziekenhuis vacatures. Werken bij Spaarne Ziekenhuis Monsterboard.nl.
Helaas hebben we op dit moment geen vacatures bij Spaarne Ziekenhuis die voldoen aan je zoekopdracht. Gebruik het bovenstaande zoekformulier om in al onze vacatures te zoeken. Plaats je CV op Monsterboard. Maak een vacature-alert aan voor Spaarne Ziekenhuis vacatures.
Werken bij Spaarne Gasthuis: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Keukenhulp voormalige medewerker Haarlem 10 december 2012. Ik liep zo'n' beetje elke dag de hele dag door het ziekenhuis om afwas karren op te halen van boven die wij naar de kelder moesten brengen.Wat ik overigens heerlijk vond om te doen. Het leukste aan de baan was toch wel al die mensen om je heen, zowel klanten als collega's. Ik heb gewerkt met een heel leuk team, voornamelijk buitenlands maar als nederlander heb ik me geen 1 keer buitengesloten gevoeld. Kon het heel goed vinden met mijn chef en het moeilijkste vond ik toch wel dat ik niet kon blijven. Door de fusie van Kennemer en Spaarne moesten er ruim 300 mensen uit en ik was daar helaas 1 van. rokers mogen zelfs in de pauzes niet roken. alleen tijdens de lunch. Was deze review waardevol? Ja 16 Nee 5 Rapporteren. 1 2 Volgende. Schrijf een review voor dit bedrijf. Claim deze bedrijfspagina. Schrijf een review voor dit bedrijf. Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken? Stel een vraag over solliciteren of werken bij Spaarne Gasthuis.
Werken bij het Spaarne Gasthuis Spaarne Gasthuis.
Werken bij het Spaarne Gasthuis. Wat er ook gebeurt in de regio, in het Spaarne Gasthuis komt het aan op jou. Jij levert topzorg. En voelt je vrij om al je kennis, kunde en creativiteit in te zetten voor onze patiënten. Ben je ambitieus, denk je graag mee over het verbeteren van de zorg en zet je ideeën om in daadkracht? Dan maken we graag kennis met jou. Wie zijn wij? Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis.
Vacatures bij Spaarne Gasthuis NationaleVacaturebank.nl.
Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en lid van Bij het Spaarne Gasthuis werken zo'n' 4200 medewerkers en ruim 290 In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt. 20 dagen geleden geplaatst 1 40 uur WO AIOS Raad.

Contacteer ons