Zoeken naar werken in het spaarne ziekenhuis

 
werken in het spaarne ziekenhuis
 
Ziekenhuis Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Als recruitment medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de recruitment-afdeling van een bekend ziekenhuis in Amsterdam. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze. Werken als medisch secretaresse in een ziekenhuis in Amsterdam! Dan hebben wij een interessante vacature voor jou in een ziekenhuis in Amsterdam.
Spaarne Ziekenhuis-vacatures in Hoofddorp juli 2018 Indeed.nl.
Deze functie is ingedeeld in functiegroep 25 CAO Ziekenhuizen met een tijdelijk dienstverband. In deze functie ben je ook het visitekaartje van het ziekenhuis. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spaarne Gasthuis Vacatures in Haarlem. Lees meer over werken bij Spaarne Gasthuis.
Vacatures bij Spaarne Gasthuis NationaleVacaturebank.nl.
Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en lid van Bij het Spaarne Gasthuis werken zo'n' 4200 medewerkers en ruim 290 In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt. 20 dagen geleden geplaatst 1 40 uur WO AIOS Raad.
Aan het werk als horecamedewerker bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.
Dan zijn wij op zoek naar jou! Het Spaarne Gasthuis is een regionaal ziekenhuis met meerdere vestigingen in de regio Haarlem en Hoofddorp. Je zal aan de slag gaan in de Food Shop in Hoofddorp, waarbij je verantwoordelijk bent voor counterwerkzaamheden, verkoop, lichte keukenwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het runnen van de winkel. De Food Shop bevindt zich in de centrale hal. Dagelijks komen patienten, bezoekers en ziekenhuispersoneel koffie halen, een broodje eten of cadeaus kopen. Als je bij het Spaarne Gasthuis aan de slag gaat, zal je gaan werken in een gezellig team.
Vacatures Spaarne Gasthuis Vacat.
Jacqueline meer over onze afdeling: De afdeling Het OK-complex van het Spaarne Gasthuis bevindt zich op de diverse locaties van ons ziekenhuis. In Haarlem Zuid zijn er 7 operatiekamers waar voornamelijk de hoogcomplexe 21 uur geleden Preview Vergelijkbaar 2 Opslaan.
Spaarne Ziekenhuis-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Deze functie is ingedeeld in functiegroep 25 CAO Ziekenhuizen met een tijdelijk dienstverband. In deze functie ben je ook het visitekaartje van het ziekenhuis. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Spaarne Gasthuis Vacatures in Haarlem. Lees meer over werken bij Spaarne Gasthuis.
Werken bij het Spaarne Gasthuis Spaarne Gasthuis.
Ben je ambitieus, denk je graag mee over het verbeteren van de zorg en zet je ideeën om in daadkracht? Dan maken we graag kennis met jou. Wie zijn wij? Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf, met 3 hoofdlocaties en 4 buiten-polis, waar meer dan 4200 mensen werken.
Werken bij Spaarne Gasthuis: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Het leukste van de baan vond ik dat we 1 keer in de zoveel tijd een workshop gingen volgen met de hele poli. over het algemeen geef ik het spaarne ziekenhuis een 8 als cijfer. Was deze review waardevol? Ja 11 Nee 1 Rapporteren. Een ziekenhuis waar patientenzorg vooropstaat. Verpleegkundige voormalige medewerker Gasthuis, LI 18 januari 2014. Werken binnen het KG kan zwaar zijn.

Contacteer ons