Meer resultaten voor haarlem college haarlem

 
haarlem college haarlem
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Vacatures Haarlem College in Haarlem.
www.haarlemcollege.nl Een Haarlem College docent is minstens tweedegraads bevoegd heeft uitstekende pedagogische didactische vaardigheden op grond van praktijkervaring heeft een goed ontwikkeld reflectief vermogen neemt initiatieven en is nieuwsgierig is toegankelijk voor collegas en leerlingen heeft aandacht voor kwaliteit heeft kennis van nieuwe onderwijsontwikkelingen is ICT-vaardig Het Haarlem College biedt gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden adequate onderwijsondersteuning intensieve begeleiding van nieuwe collegas ruime scholingsmogelijkheden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Het geven van een proefles maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
VoInd01_leesmeer.
Stijging leerlingaantallen wordt verooprzaakt door fusie tot Haarlem College. Hoeveel leerlingen heeft de school in 2016-2017? Voor deze indicator zijn vergelijkingsgroepen gemaakt op basis van schoolsamenstelling. Deze school valt in de vergelijkingsgroep vmbo-bkgt. Hoeveel leerlingen had de school de afgelopen jaren?
Haarlem College schoolpagina.
Daarnaast biedt het Haarlem College leerwegondersteunend onderwijs aan lwoo aan leerlingen die extra hulp nodig hebben. Het Haarlem College is sinds schooljaar 2010-2011 gevestigd in een nieuw en zeer modern gebouw aan de rand van Schalkwijk. De 1000 leerlingen volgen bijna alle lessen op een van de zeven deelscholen afdelingen.
Haarlem College Wikipedia.
De school komt voort uit de samenvoeging van een aantal vmbo-locaties in Haarlem die sinds 2006 deels onder de overkoepelende naam Laurens Janszoon Coster College LJC2 samenwerkten. Dit LJC2 is weer ontstaan uit een samenwerking tussen het voormalige Damiate College en het Linnaeus College Haarlem.
Haarlem College.
Op het Haarlem College kan het! We beginnen op het Haarlem College al in de eerste klas met ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Op het Haarlem College heb je veel te kiezen. Er zijn naast de mavo, zes verschillende beroepsrichtingen waar je vanaf de eerste klas mee gaat kennis maken.
Haarlem College Op het Haarlem College kan het.
Ontdek op deze site waarom het kán op het Haarlem College! Marc Teulings Directeur Haarlem College. Copyright Haarlem College Webdesign: RAADHUIS.com. Verandering op het Haarlem College. Veelgestelde vragen downloads. Missie en Visie. Feiten en Cijfers. Haarlem College Tour. 2035 LE Haarlem.

Contacteer ons