Zoeken naar roei en zeilvereniging het spaarne

 
roei en zeilvereniging het spaarne
 
Algemene info.
Om je een indruk van de Lenterace te geven, hebben we drie films voor je. De eerste twee zijn van 2016, de laatste is van 2017. 2016, deel 1.: 2016, deel 2.: En dit zijn de beelden van 2017.: Met medewerking van. Copyright Koninklijke Roei en Zeil Vereniging Het Spaarne.
KRZV Het Spaarne Wikipedia.
KRZV Het Spaarne. Koninklijke Roei en Zeil Vereniging Het Spaarne. KRZV Het Spaarne. De Koninklijke Roei Zeil Vereniging Het Spaarne KRZV Het Spaarne, opgericht in 1885, is een burgerroeivereniging gevestigd sinds 1927 aan het Marisplein in Heemstede. De vereniging is genoemd naar het Spaarne, het water waar deze vereniging aan ligt.
KRZV Het Spaarne Sportclub Heemstede Noord-Holland Facebook 16 recensies 37 foto's.'
Het Spaarne was meer dan 35 jaar geleden toen ik jeugdlid was en blijft sinds ik nu weer bij de vete ranen roei een super leuke club. Inzet van alle leden vrijwillig op allerlei events en of het nou toer-of wedstrijd roeien is we doen het met en voor elkaar en in een goede sfeer!
Het Spaarne KNRB.
De mooiste club van Nederland? Dat is natuurlijk subjectief, maar de Koninklijke Roei en Zeilvereniging Het Spaarne gooit hoge ogen. Met een monumentaal houten clubhuis uit 1927 is de club hoe dan ook een blikvanger. Met bijna duizend leden behoort Het Spaarne tot de grootste roeiverenigingen van het land.
Het Spaarne vaarverbod.

Contacteer ons