Resultaten voor verloskundigenpraktijk aan het spaarne

 
verloskundigenpraktijk aan het spaarne
 
Spreekuur Verloskundigen aan het Spaarne De Praktijk Heemstede.
Spreekuur Verloskundigen aan het Spaarne admin 2018-10-10T2102480000.: Spreekuur Verloskundigen aan het Spaarne. Geniet van je zwangerschap, bij ons ben je in goede handen. Alles draait bij ons om jou. Jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje staan centraal bij alles wat wij doen.
Verloskundigen Aan Het Spaarne Startpagina Facebook.
Info Alles bekijken. Antoniestraat 79 13021, km. 31 23 535 5007. Geeft doorgaans antwoord binnen een paar uur. Contact Verloskundigen Aan Het Spaarne on Messenger. Centrum voor zwangerschapszorg Gynaecoloog. Medisch en gezondheid. Verloskundigenpraktijk Het Ooievaarsnest. House of Care. Centrum voor zwangerschapszorg.
Echocentrum de Schoot Verloskundigenpraktijk Haarlem-Noord.
Daarom hebben we met de drie andere Haarlemse verloskundigenpraktijken Bolwerk, Kleverpark en aan t Spaarne in 2007 de Schoot opgericht. Je kunt er terecht voor het maken van echos, voor prenataal onderzoek en andere diensten rondom zwangerschap. Zoals cursussen en consulten op het gebied van homeopathie, yoga en babymassage.
Independer.
Verloskundigen aan het Spaarne in Haarlem Kraamzorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Verloskundigen Aan Het Spaarne. Geef als eerste een beoordeling aan Verloskundigen aan het Spaarne in Haarlem. Gerelateerde bedrijven Verloskundigen aan het Spaarne Haarlem.
Nieuws Verloskundigenpraktijk Kleverpark Haarlem.
Het Spaarne Gasthuis start met de RESCEU studie. Dit is een Europees onderzoek naar de ziektelast van het RS-virus. Het RS-virus is een van de meest voorkomende verwekkers van luchtweginfecties bij kinderen. Op dit moment wordt er veel onderzoek gedaan Lees verder. 14 jun 2018. door Renee Tijmensen geplaatst in: Nieuws 0. Vanaf april houden we spreekuur in Zandvoort. Je vindt ons in het consultatiebureau aan de Dr.
Verloskundigenpraktijk Bolwerk Haarlem Verloskundige Zorg Echoscopie.
Persoonlijk en betrokken. Samenwerking met Spaarne Gasthuis. Snelle verwijzing naar medisch specialisten. Goede samenwerking met therapeuten. 2 Avondspreekuren en ruime openingstijden. Jouw eigen zorgpad: persoonlijke zorg die bij jou past en voor jouw situatie. Extra tijd en aandacht voor het bespreken van jouw geboorteplan. 2 Avondspreekuren en ruime openingstijden. Spreekuur op verschillende locaties. Uitwendige versie door eigen versiekundige wanneer het kind in stuit ligt. Directe factuur aan verzekeraar geen aanvullende kosten. Bevallen op jouw manier; thuis of in het ziekenhuis. Ruime ervaring met bad bevallingen en hypnobirthing. Kraamvisite bij jouw thuis. Samenwerking met natuurlijke kraamzorg. Professionele ondersteuning bij borstvoeding eigen lactatiekundige. Samenwerking met lactatiekundigen. Het spreekuur is volgens afspraak. Voor het maken van afspraken en niet-spoedeisende vragen belt u ons op werkdagen van 0900: 1330, behalve op woensdag. Navigeer hier naar onze praktijk. Je kunt je aanmelden vanaf 6 weken zwangerschap. Meld je online aan of neem contact op met de praktijk. Persoonlijk, professioneel en supergoede begeleiding van de zwangerschap en geboorte. Zeer betrokken, vriendelijke en kundige verloskundigen. Goede, en prettige telefonische bereikbaarheid en ontzettend lieve en goede verloskundigen! Verloskundigenpraktijk Bolwerk is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Verloskundigen aan het Spaarne.
Alles in je omgeving. Mijn account Log in. Verloskundigen aan het Spaarne. Verloskundigen aan het Spaarne Opgroeien Zwanger en baby. Antoniestraat 79, 2011 CP Haarlem. Opgroeien Zwanger en baby. Welkom bij Verloskundigen aan het Spaarne, wij zijn er speciaal voor jou!

Contacteer ons