Meer resultaten voor wonen aan het spaarne

 
wonen aan het spaarne
 
Spaarne haarlem Trovit.
2033 AD, Haarlem, Noord-Holland. buitengebied van Haarlem Oost, gelegen aan het brede water van het'Buiten' Liede in directe verbinding met'Mooie' Nel'/' Spaarne bieden w. Jaap.nl 30 dagen geleden. Zonnelaan, 33 2012 TB Haarlem. 2012 TB, Haarlem, Noord-Holland. Bijzonder wonen tussen de Haarlemmerhout en het Spaarne.
Actueel woningaanbod BZ Wonen B.V.
Zet ons aan het werk. Binnen 8 stappen een nieuwe woning. Zelfstandige STUDIO in het centrum van Haarlem voor 6 maanden! Leuke TUSSENWONING met voor en achtertuin! Leuk 2 kamer nieuwbouw appartement op beganegrond. Geheel vernieuwbouwd 2 KAMER APPARTEMENT met balkon op gunstige locatie. 2 Kamer-benedenwoning nabij het centrum van Haarlem. Wonen op 1 van de mooiste plekjes van Haarlem? Zeer nette en volledig gemeubileerde 2-KAMER STUDIO. Net afgewerkt 3-Kamer Appartement nabij centrum Haarlem. Leuk 3 KAMER APPARTEMENT nabij centrum Haarlem. Ruime 2-KAMER BOVENWONING met dakterras. Leuke zelfstandige Studio nabij centrum Haarlem. Zuider Buiten Spaarne.
Appartement spaarne haarlem Trovit.
In het gezellige centrum van Santpoort Noord gelegen nette, doch gedateerde tussenwoning met diepe voortuin en royale, zonnige achtertuin met. Jaap.nl 30 dagen geleden. Wijkerstraatweg, 251 1951 EG Velsen Noord. Bevindt zich in 1951 EG, Velsen-Noord, Velsen, Noord-Holland. 251 Eldorado met volop mogelijkheden Een atelier, Bed Breakfast, een praktijk aan huis beginnen. Of een kangoeroewoning voor ouders op leefti. LuxuryEstate 30 dagen geleden. Luxe appartement met 3 kamers te koop in Korte. Bevindt zich in 1071 JV, Amsterdam, Noord-Holland. In een uniek dubbelpakhuis breedte van ruim 10 meter uit 1656 bevindt zich dit sfeervolle loft appartement van ca. Gelijkvloers, met li. Jaap.nl 30 dagen geleden. Gildenlaan, 76 1951 KZ Velsen Noord. Bevindt zich in 1951 KZ, Velsen-Noord, Velsen, Noord-Holland. Rustig wonen in een kindvriendelijke buurt, met vrij uitzicht op bos en zonnige achtertuin. Dat kan in deze goed onderhouden tussenwoning gelegen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement spaarne haarlem.
Appartementen De Scheepsmaker in nieuwe wijk Harmenjansweg, Haarlem.
Kenmerkend voor dit stuk Haarlem is de stellingmolen De Adriaan, de rivier het Spaarne waar de nieuwe wijk aan ligt, en de ambachtelijke geschiedenis. Maar ook de verbindingen en bereikbaarheid zijn een opvallende kwaliteit. Juist door al deze aspecten is Het Scheepmakerskwartier een plek waar veel gebeurt. Heeft u een pand of perceel te koop? Wij schetsen graag de mogelijkheden. 1025 WE Amsterdam. t 020 421 70 84. 38 appartementen, 10 kadewoningen en 7 penthouses in nieuwe wijk. Status: in ontwikkeling, verkocht. Wonen in Voorburg.
Haarlem Wikipedia.
De Haarlemmerhout is een stadsbos aan de rand van Haarlem. Het bos bestaat al sinds het begin van onze jaartelling. Vooral in de Gouden Eeuw gold dit bos als trekpleister voor rijke mensen die hier en vlak bij het Spaarne wilden wonen.
De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne Haarlem updates.
Home Haarlem De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. 10 juli 2017. 15 juli kick off voor geïnteresseerden. 45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne.
Spaarnebuiten, Spaarndam VolkerWessels Vastgoed.
De toekomstige bewoners zijn in een bevoorrechte positie; de voordelen van de stad het landschap en het buiten wonen worden hier verenigd. Unieke locatie met een dorpse uitstraling. Het gebied kijkt over het water van de Spaarne uit op het pittoreske beschermde dorpsgezicht van Spaarndam. Vandaar de projectnaam: SpaarneBuiten, het dorp aan de overkant.
Ziekenhuis Spaarne Gasthuis HLMRMeer.
Home / Wonen / Medische centra / Ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met een hoofdlocatie in Hoofddorp. In dit gebouw zijn vrijwel alle medisch specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom en Nieuw-Vennep.

Contacteer ons