Resultaten voor wonen aan het spaarne

 
wonen aan het spaarne
 
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
indicatie verkoopprijzen 365.500, tot 399.500, v.o.n. Stijlvol wonen op een plek die bijblijft. Midden in Haarlem. Aan het Spaarne en gemeente Haarlem tekenen intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van Scheepmakerskwartier fase 2. De ARK adviescommissie ruimtelijke kwaliteit is positief over het gepresenteerde plan.
Spaarne haarlem Trovit.
Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 17 dagen geleden. Slachthuisstraat, 1 2033 HA Haarlem. 2033 HA, Haarlem, Noord-Holland. je toch eens voor: wonen op loopafstand van het centrum van Haarlem, nabij uitvalswegen, aan het Spaarne. Het klinkt te mooi om waar te zijn.
Wonen in Heemstede Spaarnelicht Nieuwbouw Heemstede.
VOF AAN HET SPAARNE. Heerlijk wonen in Heemstede. Heemstede, even ten zuiden van Haarlem, is een kleine gemeente die al ruim zeven eeuwen bestaat. Wat van oorsprong een ambachtsheerlijkheid met veel buitenplaatsen was, is nu een heerlijke plek om te wonen, werken en ontspannen.
Appartementen De Scheepsmaker in nieuwe wijk Harmenjansweg, Haarlem.
Kenmerkend voor dit stuk Haarlem is de stellingmolen De Adriaan, de rivier het Spaarne waar de nieuwe wijk aan ligt, en de ambachtelijke geschiedenis. Maar ook de verbindingen en bereikbaarheid zijn een opvallende kwaliteit. Juist door al deze aspecten is Het Scheepmakerskwartier een plek waar veel gebeurt. Heeft u een pand of perceel te koop? Wij schetsen graag de mogelijkheden. 1025 WE Amsterdam. t 020 421 70 84. 38 appartementen, 10 kadewoningen en 7 penthouses in nieuwe wijk. Status: in ontwikkeling, verkocht. Wonen in Voorburg.
In Spaarndam worden 14 geschakelde villa's' en 6 vrijstaande villa's' gerealiseerd onder de naam Spaar SpaarneBuiten.
Binnen 20 minuten met de auto eten in hartje Amsterdam. Overal om u heen de oerHollandse veenweides en water van het Spaarne. Eigentijds wonen met het Spaarne aan de overkant. Recht tegenover het oude vissersdorp. Op een plek waar al volop geleefd wordt.
Individueel wonen aan het Spaarne Scheepmakerskwartier, Haarlem Projecten Inbo Urban Strategy, Architectuur, Bouwkunde en Interieur.
Het gehele woongebied is autovrij en daarmee ontstaat een prachtig nieuw wandelgebied aan de Spaarnekade, waar het schitterend wonen is. Naar verwachting is de bouw van fase 1 in 2016 voltooid. Het Scheepmakerskwartier wordt ontwikkeld als onderdeel van de binnenstad van Haarlem. Daardoor is het mogelijk een bijzonder, gemengd binnenstedelijk woonmilieu te creëren, met goede voet en fietsverbindingen en een openbare kade aan het Spaarne.
Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem Puur Makelaars.
Alle woningen verkocht. Voor wie wil wonen in Nieuwbouw aan het Spaarne in Haarlem, ontstaat er een unieke kans: nieuwbouwproject De Scheepmaker. Dit project aan de Harmenjansweg bestaat uit 45 comfortabele appartementen en 10 kadewoningen. Dankzij De Scheepmaker worden nieuwbouw, het centrum van Haarlem en wonen aan het Spaarne, organisch gecombineerd!
Nieuwbouw in Haarlem Schoterkwartier.
Kom wonen in Schoterkwartier! Schoterkwartier Nieuwbouw in Haarlem. Schoterkwartier Nieuwbouw in Haarlem. Schoterkwartier Nieuwbouw in Haarlem. Schoterkwartier Nieuwbouw in Haarlem. Nieuwsbrief 2 Stand van zaken Schoterkwarter Haa. Wij realiseren ons dat het enige tijd geleden is dat u van ons een bericht heeft ontvangen. AM heeft samen met de architect, de adviseurs en de gemeente het nieuwbouwplan verder uitgewerkt. Ik heb belangstelling. Laat uw gegevens achter. Wij informeren u over verdere ontwikkelingen! AM heeft onlangs met de gemeente Haarlem een intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling tot woongebied van het zogenaamde Shell-Deli-terrein. Als nieuwe naam voor deze nieuwbouw locatie is gekozen voor Schoterkwartier. Deze naam herinnert aan de jaren twintig van de vorige eeuw waarin het grondgebied van de gemeente Schoten werd toegevoegd aan de gemeente Haarlem. Nog steeds is de dorpskern van Schoten zichtbaar en is de naam Schoten binnen Haarlem goed bekend. Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug.

Contacteer ons