Resultaten voor appartement spaarne haarlem

 
appartement spaarne haarlem
 
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
Alle woningen zijn verkocht! Volop woonkracht aan het Spaarne. Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Een bijzonder fraaie locatie aan het Spaarne naast de molen de Adriaan en het gezellige centrum van Haarlem.
Spaarne Haarlem Wikipedia.
Het Spaarne is de benaming voor de straat in de binnenstad van de Nederlandse stad Haarlem die aan het Spaarne, de Haarlemse stadsrivier ligt. De delen hebben verschillende namen: het Donkere Spaarne loopt vanaf de Bakenessergracht tot aan de Koudenhorn.
Hotel Haarlem Spaarnedroom Apartments.
persoonlijke ontvangst, check-in en ook tijdens uw verblijf bereikbaar voor tips, hulp. Zoekt u een hotel of apartment in het centrum van Haarlem of in de Amsterdam regio? Onze Spaarnedroom Appartementen liggen midden in het centrum van sfeervol Haarlem, aan of vlak bij rivier het Spaarne.
Actueel woningaanbod BZ Wonen B.V.
Net afgewerkt 3-Kamer Appartement nabij centrum Haarlem. Leuk 3 KAMER APPARTEMENT nabij centrum Haarlem. Ruime 2-KAMER BOVENWONING met dakterras. Leuke zelfstandige Studio nabij centrum Haarlem. Zuider Buiten Spaarne. Gemeubileerd 3-kamer appartement beschikbaar voor 12 maanden. Gemeubileerde 2 KAMER STUDIO in IJmuiden.
Vakantiehuis in Haarlem huren vanaf 39 HomeToGo.
Het Teylers Museum, gelegen aan de rivier het Spaarne, is gevestigd in een imposant gebouw en bezit een grote collectie fossielen, wetenschappelijke instrumenten en schilderijen. Wij vergelijken voor u onder andere. Populaire locaties ontdekken in Haarlem. Bed en breakfast in Haarlem.
Kennemerhart Aandacht voor ouder worden Aandacht voor ouder worden.
De kracht van samenwerken tussen sport, zorg, welzijn en sociaal domein. Samen in beweging door vernieuwende dagactiviteiten in Haarlem. Kennemerhart biedt vanuit woonzorglocaties, dag en ontmoetingscentra, via een behandelcentrum en in de thuissituatie zorg aan mensen die ouder worden en ouder zijn.
Appartement aan het Spaarne in Haarlem, Noord-Holland huren? Micazu.
Appartement aan het Spaarne. Mooi ruim appartement op loop en fiets afstand van het centrum van Haarlem. Het appartement is rustig gelegen met uitzicht op de rivier het Spaarne. Zowel het centrum van Haarlem als Amsterdam, maar ook Zandvoort, Bloemendaal en de duin en bollenstreek zijn in de directe omgeving.
Unieke 3 kamer appartement met oogverblindend uitzicht op het Spaarne en de historische binnenstad.
Op één van de mooiste plekken van Oud Haarlem gelegen 3 kamer appartement ruim 90 m2 met oogverblindend uitzicht over het Spaarne en het historische centrum. Dit unieke appartement onder architectuur Herman" Zienstra" gebouwd is gelegen op de 2e verdieping van het complex de jonge olifant complex is opgeleverd in 1997.

Contacteer ons