Zoeken naar telefoonnummer spaarne ziekenhuis hoofddorp

 
telefoonnummer spaarne ziekenhuis hoofddorp
 
Spaarne Gasthuis Hoofddorp.
Waar parkeert u? Spaarne Gasthuis Hoofddorp heeft parkeerplaatsen aan de noordzijde achter het busstation en aan de zuidzijde van het ziekenhuis. Altijd parkeren is mogelijk. Zowel de parkeergarage als het parkeerterrein zijn 24 uur per dag geopend. U betaalt parkeergeld.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid Haarlem.
Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent er veel aandacht is voor opleiding, onderwijs en onderzoek. Daarnaast heeft het ziekenhuis veel deskundigheid op het gebied van zorg bij kanker, ouderengeneeskunde en zorg aan vrouw en kind. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar.
Openingstijden, locaties en contact Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen in Haarlem.
Zaterdag/zondag en feestdagen 9.30-18.00. Als de apotheek het recept ontvangt vóór 8 uur, ná 18.00 uur, op zondag of op een feestdag wordt het ANZ tarief berekend. Parkeren ANWB routeplanner 9292.nl spaarnegasthuis.nl. 2134 TM Hoofddorp. T 023 22 48 650.
Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp Ziekenhuis Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp.
Contact Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Spaarne Gasthuis Contact. Heeft u een vraag? Neem contact op met ons algemene telefoonnummer. 023 224 00 00. of stuur een e-mail naar info@spaarnegasthuis.nl. Bij spoed na 1700: uur en in het weekend bel de spoed-/huisartsenpost.: Haarlem Zuid: 023 224 25 26. Hoofddorp: 023 224 23 22.
Openingstijden Spaarne Ziekenhuis Spaarnepoort 1 in Hoofddorp.
Spaarnepoort 1 2134TM Hoofddorp. Toon telefoonnummer Website.: Website toevoegen Places Website.: Onze bezoekers over Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Algemene indruk van dit bedrijf.: Geef een beoordeling aan Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Spaarne Ziekenhuis Spaarnepoort 1 in Hoofddorp.
Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp.
Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families. Score Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp. Informatie over bezoektijden, telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen en gegevens van TransSpaarne vind je op de website van het Spaarne Ziekenhuis: www.spaarnegasthuis.nl.

Contacteer ons