Op zoek naar vacature spaarne gasthuis hoofddorp?

 
vacature spaarne gasthuis hoofddorp
 
Spaarne Gasthuis zet virtuele coach in Computable.nl.
Het Spaarne Gasthuis is in 2014 ontstaan na een fusie van het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis. De zorginstelling heeft vestigingen in Noord-Holland, onder meer in Haarlem en Hoofddorp. De app in de praktijk. Dit artikel is afkomstig van Computable.nl https//www.computable.nl/artikel/6162380.
Ziekenhuis Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Voor een ziekenhuis in de regio Haarlem en Hoofddorp zijn wij op zoek naar gediplomeerde Recovery Verpleegkundigen die ingezet willen worden op parttime of fulltime basis. 2 dagen geleden. Start People Hoofddorp. Dat zie je bijvoorbeeld aan de verschillende keurmerken die uitgereikt zijn aan het ziekenhuis.
BI Specialist bij het Spaarne Gasthuis Hoofddorp LECTIO Recruitment.
T elefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl. Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! Regio: Hoofddorp, Nederland.
Home Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer.
Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer OCH is gespecialiseerd in het behandelen van alle voorkomende oogaandoeningen. De kliniek beschikt over moderne apparatuur en in de operatiekamer is de SurgiCube geïnstalleerd waardoor oogoperaties veilig en onder steriele omstandigheden verricht kunnen worden. Het OCH in Hoofddorp bestaat sinds 2 november 2009.
Vacatures spaarne ziekenhuis Trovit.
Spaarne Gasthuis Hoofddorp, Noord-Holland. van de afdeling gebouw techniek worden grote bouw. En verbouwprojecten, alsmede grote onderhoudsprojecten voor diverse afdelingen binnen het ziekenhuis. 5 dagen geleden op Stepstone4. Spaarne Gasthuis Nederland, Overijssel. en innovatieve omgeving? Durf jij de complexiteit van installaties en de bedrijfsvoering binnen het ziekenhuis aan. Klik solliciteer voor de volledige vacature.
Schoonmaak Spaarne Gasthuis naar Westerveld facto.nl Nieuws, Schoonmaak Hygiëne.
3 maart 2016. Schoonmaakbedrijf Westerveld is per 1 maart 2016 verantwoordelijk voor de schoonmaak van vijf locaties van het Spaarne Gasthuis in Noord-Holland. Westerveld gaat schoonmaken op de locaties in Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Waarderpolder, Hoofddorp en Heemstede. In totaal gaat het om 56.000 vierkante meter.
Vakantiewerk binnen 10 km van Hoofddorp StudentJob.
Vakantiewerk in Hoofddorp. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in de horeca? Kom werken als Horecamedewerker bij de Burger King achter de douane op Schiphol! Vacature bijbaan voor marketing talent met people skills in Amsterdam. Vakantiewerk in Hoofddorp.
Vacatures De Nederlandse Hartfunctie Vereniging.
Zo mogelijk een aantal uren naast je huidige baan, of op ZZP-basis? Rijnstate ziekenhuis zoekt voor de locatie Arnhem een Echocardiografisch Laborant 12-32 uur. Kijk in de vacature voor meer informatie. Arnhem Open vacature. Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk zoekt Hartfunctielaborant.

Contacteer ons