Op zoek naar huisartsenpost hoofddorp spaarne ziekenhuis?

 
huisartsenpost hoofddorp spaarne ziekenhuis
 
Voor de huisartsenpost Haarlemmermeer. Spaarne Gasthuis Facebook.
De huisartsenpost verhuist van de voorzijde van het gebouwencomplex aan de Spaarnepoort 1 naar de achterzijde naar de ingang van de spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis. De spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp is de afgelopen maanden grondig verbouwd.
Spoedeisende hulp en huisartsenpost vanaf vandaag samen in Spaarne Gasthuis Dichtbij.
Bestuursvoorzitter van het Spaarne Gasthuis Peter van Barneveld, directeur van de huisartsenpost Marijke t Hart en het hoofd van de spoedeisende hulp Paul Comanne zijn vanmiddag aanwezig bij de officiële opening van de vernieuwde HAP. De hiervoor verbouwde spoedeisende hulp SEH heeft nu twee lange gangen met een centrale wachtruimte.Om de verhuizing mogelijk te maken is de SEH grondig verbouwd, zodat er nu twee gangen zijn: één voor de HAP en één voor de SEH, zegt Manja Tijssens, woordvoerder van het ziekenhuis.
Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp.
Inloggen voor pakkethouders. Terug naar zoekresultaten. U bent hier.: Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp. Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp. Adres Spaarnepoort 1. 2134 TM Hoofddorp. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Spoedeisende hulp SEH Spaarne Gasthuis.
Neem indien mogelijk eerst contact op met uw huisarts. Uw huisarts verwijst u door naar één van de spoedposten van het Spaarne Gasthuis. Een spoedpost biedt op één plek acute huisartsenzorg en acute ziekenhuiszorg. Is uw huisarts of de vervanger van uw huisarts niet bereikbaar? Dan kunt u terecht bij één van de huisartsenposten. De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 1700: uur tot 800: uur. In het weekend en op feestdagen is de post 24 uur per dag bereikbaar. Huisartsenpost regio Haarlem, Velsen en Zuid-Kennemerland: 023 224 2526. Huisartsenpost Haarlemmermeer: 023 224 2322. Kom niet meteen zelf naar de spoedpost, maar bel altijd eerst. De assistent aan de telefoon bespreekt uw situatie met u en vertelt wat u het beste kunt doen. Naar de spoedeisende hulp. U gaat naar de spoedpost bij acute klachten die uw huisarts niet direct kan behandelen. De spoedpost in Haarlem Zuid en Hoofddorp is 24 uur per dag en 7 dagen per week open.
1 loket voor huisartsenpost en spoedeisende hulp Spaarne Gasthuis.
1 loket voor huisartsenpost en spoedeisende hulp. De huisartsenpost Haarlemmermeer is al jaren te vinden aan de Spaarnepoort 1, naast de hoofdingang van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Op 15 juni 2016 verhuist de huisartsenpost van de voorzijde naar de achterzijde van het ziekenhuis naar de spoedeisende hulp.
Ingang huisartsenpost nu aan achterkant Spaarne Gasthuis HCNieuws.
15-06-2016, 0934: Van de redactie. HOOFDDORP De huisartsenpost Haarlemmermeer is verhuisd. Met ingang van woensdag 15 juni is de HAP niet meer gevestigd aan de voorzijde, maar aan de achterzijde van het Spaarne Gasthuis. Daar deelt de HAP voortaan met de spoedeisende hulp één loket. Er is een maandenlange verbouwing aan vooraf gegaan en een jaar voorbereidend overleg, maar het resultaat mag er zijn: twee lange gangen met operatie en spreekkamers één voor de spoedeisende hulp SEH en één voor de huisartsenpost HAP, een centrale ontvangstruimte, een aparte wachtruimte voor kinderen en een gezamenlijk loket voor de medewerkers van SEH en HAP. Prachtig ingericht, voorzien van computers, telefoons en hier en daar een zitbank of een behandeltafel. En er is ruimte voor een medicijnkast, een koffie-/theeruimte voor de dienstdoende artsen en een kantine met magnetron en koelkast om te lunchen. En dat allemaal met het doel dat huisartsen specialisten en andere medewerkers efficiënter met elkaar kunnen samenwerken. Want door de korte afstanden gaat voortaan de eventuele overdracht van patiënten van huisartsenpost naar spoedeisende hulp sneller en makkelijker. Zeven patiënten met vuurwerkletsel bij Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis.
Avond-nacht, en weekenddienst Huisartsenpost Huisartspraktijk Heeneman huisarts Halfweg.
Afspraken alleen mogelijk na telefonisch overleg 023 22 42 322. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. De huisartsenpost is in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp. Website voor meer informatie: http//www.huisartsenposthaarlemmermeer.nl/.: Folder huisartsenpost: Huisartsenpost Hoofddorp.
Homepage huisartsenposthaarlemmermeer.nl.
De werkzaamheden gaan in het weekend door. Vanaf heden is de HuisArtsenPost Haarlemmermeer gevestigd naast de Spoedeisende Hulp in het Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp. De HuisArtsenPost Haarlemmermeer is geopend op.: werkdagen van 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur.

Contacteer ons