Zoeken naar huisartsenpost hoofddorp spaarne ziekenhuis

 
huisartsenpost hoofddorp spaarne ziekenhuis
 
1 loket voor huisartsenpost en spoedeisende hulp Spaarne Gasthuis.
De huisartsenpost Haarlemmermeer is al jaren te vinden aan de Spaarnepoort 1, naast de hoofdingang van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Op 15 juni 2016 verhuist de huisartsenpost van de voorzijde naar de achterzijde van het ziekenhuis naar de spoedeisende hulp.
Nachtpost ziekenhuis Haarlem-Noord sluit Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
Lees de digikrant. Nachtpost ziekenhuis Haarlem-Noord sluit. 22/12/2017 om 1056.: De nachtpost in het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem-Noord sluit vanaf 1 april 2018. Mensen moeten s nachts naar de spoedpost en huisartspraktijk in Haarlem-Zuid. Huisartsen, blijven hun visites rijden en bij acute zorg betekent dit dat de huisarts vaker een patiënt thuis zal bezoeken, lichtte Velsens wethouder Baerveldt donderdagavond de nieuwe situatie toe tijdens een gemeenteraadsvergadering. De reden dat de gecombineerde post vanaf 1 april tot 23 uur open zal zijn, is dat steeds minder patiënten s nachts komen waardoor het niet rendabel is de post in Noord open te houden en er moeite is om de huisartsdiensten in te vullen. Vragen CDA over sluiting spoedpost Haarlem Noord. Er zijn afspraken gemaakt bij sluiting Zeewegziekenhuis. RTV Seaport Politiek @RaadspleinTV December 21, 2017. Wethouder Baerveldt is ook niet gelukkig met sluiting spoedpost. Zorg is nog goed geregeld en volwaardige poli blijft. RTV Seaport Politiek @RaadspleinTV December 21, 2017. Huisartsen rijden naar patiënten die niet naar spoedpoli Zuid kunnen komen. Wethouder zegt informatieve sessie met huisartsen toe. RTV Seaport Politiek @RaadspleinTV December 21, 2017. Lees meer over.: Meer nieuws uit Haarlem. Handrem vergeten: auto rolt van weg in Hoofddorp.
Huisartspraktijk Scherpenzeel, Haarlem.
SAHZ apotheek Spaarne Gasthuis Hoofddorp: werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur, weekend en feestdagen van 10.00 18.00 uur. Dienstapotheek Rode Kruis Ziekenhuis: avond, nacht en weekend/feestdagen geopend. Wij doen allemaal onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we in de praktijk en ook via deze website.
Ingang huisartsenpost nu aan achterkant Spaarne Gasthuis HCNieuws.
15-06-2016, 0934: Van de redactie. HOOFDDORP De huisartsenpost Haarlemmermeer is verhuisd. Met ingang van woensdag 15 juni is de HAP niet meer gevestigd aan de voorzijde, maar aan de achterzijde van het Spaarne Gasthuis. Daar deelt de HAP voortaan met de spoedeisende hulp één loket. Er is een maandenlange verbouwing aan vooraf gegaan en een jaar voorbereidend overleg, maar het resultaat mag er zijn: twee lange gangen met operatie en spreekkamers één voor de spoedeisende hulp SEH en één voor de huisartsenpost HAP, een centrale ontvangstruimte, een aparte wachtruimte voor kinderen en een gezamenlijk loket voor de medewerkers van SEH en HAP. Prachtig ingericht, voorzien van computers, telefoons en hier en daar een zitbank of een behandeltafel. En er is ruimte voor een medicijnkast, een koffie-/theeruimte voor de dienstdoende artsen en een kantine met magnetron en koelkast om te lunchen. En dat allemaal met het doel dat huisartsen specialisten en andere medewerkers efficiënter met elkaar kunnen samenwerken. Want door de korte afstanden gaat voortaan de eventuele overdracht van patiënten van huisartsenpost naar spoedeisende hulp sneller en makkelijker. Rustig op spoedeisende hulp Spaarne Gasthuis. Zeven patiënten met vuurwerkletsel bij Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis.
Spoedeisende hulp en huisartsenpost vanaf vandaag samen in Spaarne Gasthuis Dichtbij.
Bestuursvoorzitter van het Spaarne Gasthuis Peter van Barneveld, directeur van de huisartsenpost Marijke t Hart en het hoofd van de spoedeisende hulp Paul Comanne zijn vanmiddag aanwezig bij de officiële opening van de vernieuwde HAP. De hiervoor verbouwde spoedeisende hulp SEH heeft nu twee lange gangen met een centrale wachtruimte.Om de verhuizing mogelijk te maken is de SEH grondig verbouwd, zodat er nu twee gangen zijn: één voor de HAP en één voor de SEH, zegt Manja Tijssens, woordvoerder van het ziekenhuis.
Spoed/ Avond-nacht, en weekenddienst Huisartsenpost Huisartspraktijk Heeneman huisarts Halfweg.
Afspraken alleen mogelijk na telefonisch overleg 023 22 42 322. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. De huisartsenpost is in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp. Website voor meer informatie: http//www.huisartsenposthaarlemmermeer.nl/.: Folder huisartsenpost: Huisartsenpost Hoofddorp.
Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp.
Inloggen voor pakkethouders. Terug naar zoekresultaten. U bent hier.: Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp. Huisartsenpost Haarlemmermeer Hoofddorp. Adres Spaarnepoort 1. 2134 TM Hoofddorp. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Spijkerman huisartsenpraktijk.
Huisartspraktijk Spijkerman wisselt, nadat u hiervoor gericht toestemming heeft gegeven, via het Landelijk Schakelpunt relevante medische gegevens veilig en betrouwbaar met de huisartsenpost HAP. Bent u s avonds of in het weekend op de HAP geweest, dan deelt die op zijn beurt een waarneembericht met de huisartsenpraktijk.

Contacteer ons