Meer resultaten voor spaarne gasthuis vacatures haarlem

 
spaarne gasthuis vacatures haarlem
 
Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security BeveiligingNieuws.
Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security. 2 april 2018 redactie Een reactie plaatsen. Excellence Security heeft het Spaarne Gasthuis als opdrachtgever gekregen. Het betreft een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom, Haarlem Noord en Nieuw-Vennep.
Orthodontisten Heemstede contact.
Rijd door tot de César Francklaan en sla hier rechtsaf. Volg deze weg tot u het Spaarne Ziekenhuis aan uw linkerhand ziet. Ga bij de stoplichten linksaf het parkeerterrein van het Spaarne Ziekenhuis op. U rijdt via de snelweg N205 richting Haarlem.
Streeklab Haarlem Laboratorium voor Medische Microbiologie.
Opleiding verpleegkundigen niv. 4 Rode Kruis Ziekenhuis.
Opleiding verpleegkundigen niv. In september 2012 zijn het Kennemer Gasthuis, Rode Kruis Ziekenhuis, Spaarne Ziekenhuis en het Ziekenhuis Amstelland samen met het ROC Nova College een vernieuwde opleiding tot verpleegkundige gestart. Nieuw is dat je vanaf de start van de opleiding niet alleen onderwijs op school krijgt, maar ook praktijkopdrachten uitvoert in het ziekenhuis.
Dr. Olivia Olivier Teamleden Human Concern.
Mijn reguliere medische werk heb ik voortgezet als docent neurologie en psychiatrie aan coassistenten geneeskunde in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Hiermee werd mijn bijzondere interesse in de psychiatrie verder ontwikkeld. Ik heb zelf een psychoanalytisch traject doorlopen en veel aan zelfontwikkeling gedaan. Ik ben in deze tijd eerst zelf gestart met Mindfulness, inmiddels ook werkzaam in de praktijk in Haarlem als Mindfulness trainer. Toen Human Concern op mijn pad kwam heb ik niet lang geaarzeld, wat een mooie manier om alles waar ik in geloof samen te brengen, gezondheidszorg, zelfkennis, zelfontwikkeling en vooral groei! Graag wil ik mijn kennis en levenservaring inzetten om de cliënten van Human Concern te helpen weer op een pad te komen waarbij zij in hun eigen kracht komen te staan en vooral daarin geloven! Deel deze pagina. Vacatures Direct aanmelden Gratis infopakket Brochure downloads.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Poliklinieken Spaarne Gasthuis Heemstede verdwijnen Haarlem105 Van stad tot strand!
Home Haarlem Heemstede Bloemendaal Poliklinieken Spaarne Gasthuis Heemstede verdwijnen. Poliklinieken Spaarne Gasthuis Heemstede verdwijnen. In het Spaarne Gasthuis in Heemstede gaan poliklinieken verdwijnen, dit meldt het Haarlems Dagblad donderdagochtend. Er gaat het een en ander veranderen vanwege de fusie van het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis tot het Spaarne Gasthuis.
Vacature voor Senior Adviseur SI bij Spaarne Gasthuis Top of Minds.
Om de strategie te implementeren zoekt het Spaarne Gasthuis een analytische en inhoudelijke Senior Adviseur Strategie Transformatie. Het Spaarne Gasthuis: zorg van topkwaliteit. Het Spaarne Gasthuis verbonden aan de Samenwerking Topklinische Ziekenhuizen is met vier vestigingen in Haarlem en Hoofddorp een belangrijke zorgaanbieder in de regio.

Contacteer ons