Meer resultaten voor spaarne ziekenhuis plastische chirurgie

 
spaarne ziekenhuis plastische chirurgie
 
9 plastisch chirurgen in Haarlem.
Beroep Plastisch chirurg. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk. Beroep Plastisch chirurg. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Bloemingdael plastische chirurgie, Haarlem. Beroep Plastisch chirurg. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Noord, Haarlem. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid, Haarlem. Beroep Plastisch chirurg.
Drs. D. Jairath Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
In het laatstgenoemde ziekenhuis heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van opvang en behandeling van slachtoffers met brandwonden. Sinds oktober 2004 is drs. Jairath werkzaam in het huidige Spaarne Gasthuis te Hoofddorp, Haarlem en Heemstede, waar hij veel aandacht besteedt aan de reconstructieve chirurgie en handchirurgie. Jairath is BIG geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie NVPC, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie NVEPC, de Nederlandse Vereniging voor Brandwondenzorg NVBZ en de International Society of Aesthetic Plastic Surgery ISAPS.
Onze Kliniek Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Nadat u telefonisch of per email een afspraak voor een consult heeft gemaakt, bezoekt u onze kliniek op de derde verdieping van het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Een van de plastisch chirurgen, onze cosmetisch arts of onze huidtherapeute, ontvangt u vervolgens in de spreekkamer en bespreekt uw wensen ten aanzien van een ingreep of behandeling. In sommige gevallen is een tweede afspraak nodig. Of wanneer u zelf later nog vragen heeft is het soms prettig om nog een tweede afspraak te maken. In het geval van een operatie onder narcose, ontvangen wij u op de dag van de operatie op de afdeling dagverpleging in Hoofddorp of op de afdeling Plastische Chirurgie wanneer een overnachting noodzakelijk is.
Bloemingdael: Borstvergroting, ooglidcorrectie en facelift.
Maak een afspraak. Bloemingdael: plastische chirurgie. Voor uw borstvergroting, ooglidcorrectie, facelift en andere plastisch chirurgische behandelingen. Kliniek Bloemingdael is gevestigd in het Spaarne Gasthuis locatie Noord. De plastisch chirurgen van Bloemingdael worden gewaardeerd om hun vakbekwaamheid en persoonlijke benadering. Onze plastisch chirurgen zijn in het verleden meerdere malen uitgeroepen tot de beste van Nederland!
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis.
Spaarne Gasthuis Verpleegafdelingen Haarlem Zuid Plastische Chirurgie. Template niet gevonden. Spaarne Gasthuis Verpleegafdelingen Haarlem Zuid Plastische Chirurgie. Geef om elkaar, geef voor elkaar. Over het Spaarne Gasthuis. De website van Spaarne Gasthuis plaatst cookies, door deze site te gebruiken accepteert u het gebruik van deze cookies.
Plastisch chirurgen Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Zij zijn tevens verbonden aan het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp, Heemstede en Haarlem en hebben hun sporen binnen de vele geledingen van hun vakgebied ruimschoots verdiend. Brochure downloaden Afspraak maken. Bel 023 224 86 00 Aanmelden spreekuur Contactformulier Brochure downloaden.
Tarieven Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Mocht u deze intakekosten voldaan hebben en op een later tijdstip alsnog besluiten om tot een behandeling over te gaan, dan zullen deze kosten worden gerestitueerd. Brochure downloaden Afspraak maken. Bel 023 224 86 00 Aanmelden spreekuur Contactformulier Brochure downloaden. Bekijk onze actuele acties Huidige acties. Deel deze pagina. Volg PCC Spaarne via.:

Contacteer ons