Op zoek naar het spaarne ziekenhuis?

 
het spaarne ziekenhuis
 
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Spaarne Ziekenhuis Wikipedia.
Het Spaarne Ziekenhuis was een ziekenhuis organisatie in de regio Zuid-Kennemerland in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Noord-Holland 1, gevormd in 1989 door het samengaan van twee ziekenhuizen. Het Spaarne Ziekenhuis werd op 1 januari 1989 gevormd door twee instellingen, die beide aan de rivier het Spaarne waren gevestigd.:
Specialisten van Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp in Hoofddorp.
2134 TM Hoofddorp. Locatie Deze locatie is onderdeel van Spaarne Gasthuis. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 4652 waarderingen. 93% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Er zijn 150 specialisten werkzaam bij Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp.:
Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid Haarlem.
Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent er veel aandacht is voor opleiding, onderwijs en onderzoek. Daarnaast heeft het ziekenhuis veel deskundigheid op het gebied van zorg bij kanker, ouderengeneeskunde en zorg aan vrouw en kind. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp.
Het Spaarne Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis met de hoofdlocatie in Hoofddorp. Op deze locatie kun je terecht voor vrijwel alle specialistische zorg. Daarnaast kun je in Heemstede, Hillegom en Nieuw Vennep locaties vinden van het ziekenhuis. Bovendien is het ziekenhuis in mei 2014 gefuseerd met het Kennemer Gasthuis in Haarlem.
Spaarne Gasthuis.
Geef Bas een mooi uitzicht. Geef Milan een warm welkom. Geef Dirk wat afleiding. Over Vrienden Spaarne Gasthuis. Wie zijn Vrienden Spaarne Gasthuis? Over Spaarne Gasthuis Over Spaarne Gasthuis. Over het Spaarne Gasthuis. Kunst in het Spaarne Gasthuis. Spaarne in cijfers.

Contacteer ons