Meer resultaten voor het spaarne ziekenhuis

 
het spaarne ziekenhuis
 
Hoofddorp Spaarne Gasthuis OV in Nederland Wiki.
Hoofddorp Spaarne Gasthuis is een busstation gelegen naast het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Het bestaat uit een groot eilandperron met kunstzinnige wachtruimte en twee haltes aan weerszijden van de busbaan van het R-NET. Tot en met oktober 2015 stond het busstation bekend onder de naam Spaarne Ziekenhuis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
Het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis fuseerden 3 jaar geleden tot het Spaarne Gasthuis. Een ziekenhuis met meerdere locaties, met Hoofddorp en Haarlem Zuid als hoofdlocaties. Het ziekenhuis heeft de afgelopen twee jaar haar gebouwen aangepast en specialismen bij elkaar geplaatst.
Specialisten van Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid in Haarlem.
U bent hier.: Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid Haarlem. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid Haarlem. Adres Boerhaavelaan 22. 2035 RC Haarlem. Locatie Deze locatie is onderdeel van Spaarne Gasthuis. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 1445 waarderingen.
mijnspaarnegasthuis.nl Inlogpagina.
Uw afspraak maken, verzetten of afzeggen. En u kunt zien welke afspraken u had en/of nog heeft. Fout: U dient JavaScript in te schakelen om deze website te kunnen gebruiken. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript. Heeft u nog vragen?
Bushalte Spaarne Gasthuis Beneden, Hoofddorp 9292.nl.
Bus 340 Richting Haarlem Station. Bus 341 Richting Station Zuid Amsterdam. Bus 169 Richting Hoofddorp Station. Bus 340 Richting Uithoorn Busstation. Omgeving Toon op kaart: Spaarne Gasthuis Beneden. aan het laden. Spaarne Gasthuis Boven. Naar details pagina Toon op kaart.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Spaarne Gasthuis Samenbrengen van zorg Heijmans N.V.
De samenwerking met het Spaarne Gasthuis heeft geleid tot een integrale raamovereenkomst. De Spoedeisende Hulp en Huisartsenpost Haarlemmermeer worden verbouwd tot één gezamenlijke spoedpost. Voor deze integrale opdracht worden zowel bouwkundige, werktuigbouwkundige als elektrotechnische werkzaamheden verricht. Kindergeneeskunde heeft een belangrijke focus binnen het ziekenhuis.

Contacteer ons