Resultaten voor nieuwbouw aan het spaarne

 
nieuwbouw aan het spaarne
 
Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem Puur Makelaars.
Alle woningen verkocht. Voor wie wil wonen in Nieuwbouw aan het Spaarne in Haarlem, ontstaat er een unieke kans: nieuwbouwproject De Scheepmaker. Dit project aan de Harmenjansweg bestaat uit 45 comfortabele appartementen en 10 kadewoningen. Dankzij De Scheepmaker worden nieuwbouw, het centrum van Haarlem en wonen aan het Spaarne, organisch gecombineerd!
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw.
De Raad van Bestuur van het Spaarne Gasthuis is blij met de overeenstemming die met de gemeente is bereikt over nieuwbouw in Haarlem-Schalkwijk. Kees Wolse, lid van de Raad van Bestuur: De, ambitie en visie van het Spaarne Gasthuis en de gemeente Haarlem met betrekking tot de terreinontwikkeling sluiten heel goed op elkaar aan.
De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne Haarlem updates.
Home Haarlem De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. 10 juli 2017. 15 juli kick off voor geïnteresseerden. 45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne.
Nieuwbouw 36 woningen SpaarneBuiten fase 2 Kondor Wessels Amsterdam.
De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak. In dit groene en waterrijke gebied bouwen we mee aan een succesvol woonproject. Nieuwbouw 36 woningen.
Nieuwbouw in Haarlem Schoterkwartier.
Nog steeds is de dorpskern van Schoten zichtbaar en is de naam Schoten binnen Haarlem goed bekend. Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde, de Delistraat aan de westzijde. Heeft u interesse in de nieuwbouw van Schoterkwartier in Haarlem?
Spaarnelicht: hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne in Heemstede.
Hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne. Ruim, stijlvol en luxe: dat is Spaarnelicht ten voeten uit. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject in Heemstede geniet u oeverloos van een royaal, comfortabel appartement met fenomenaal uitzicht op het Spaarne en het fraai groene landschap.
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Een bijzonder fraaie locatie aan het Spaarne naast de molen de Adriaan en het gezellige centrum van Haarlem. Het Scheepmakerskwartier bestaat uit besloten woonblokken met autoluwe tussenstraatjes.
In Spaarndam worden 14 geschakelde villa's' en 6 vrijstaande villa's' gerealiseerd onder de naam Spaar SpaarneBuiten.
Door u aan te melden geeft u Nieuwbouw Nederland toestemming om u via e-mail op de hoogte te stellen van nieuwbouw-gerelateerde onderwerpen waaronder maar niet uitsluitend nieuwbouwprojecten en beurzen. U vindt altijd een hyperlink onderaan het bericht om u af te melden.

Contacteer ons