Resultaten voor nieuwbouw aan het spaarne

 
nieuwbouw aan het spaarne
 
De Pionier aan het spaarne Pré Wonen.
De Pionier aan het spaaren in Haarlem. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's' standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Dit project bestaat uit 2 penthouses, 7 dakvilla's, 14 stadswoningen, 55 appartementen, een ondergrondse parkeergarage met 94 plaatsen en een bedrijfsruimte van ca. Type project: Nieuwbouw.
Heemstede Spaarnelicht Mooijekind Vleut.
De twee woontorens van het Spaarnelicht verrijzen op een prachtige locatie tussen het Spaarne Gasthuis en het Spaarne. In deze twee stijlvolle appartementengebouwen draait. Op een prachtige locatie, aan de oevers van het Spaarne te Heemstede worden 62 stijlvolle appartementen in twee woontorens gerealiseerd.
Ontwikkelingen nieuwbouw Haarlem Nieuws Spaarne Gasthuis.
Het college stuurt het besluit over de aangepaste intentieovereenkomst met het Spaarne Gasthuis ter bespreking aan de commissie Ontwikkeling en de raad met het verzoek om een zienswijze. Na ondertekening van de overeenkomst kan het Spaarne Gasthuis met de gemeente de volgende fase definitiefase van het project starten. Onderdeel hiervan is het aanpassen van en besluiten over de stedenbouwkundige randvoorwaarden en het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek. Als er over de stedenbouwkundige randvoorwaarden is besloten en uit het haalbaarheidsonderzoek blijkt dat er binnen deze voorwaarden een nieuw ziekenhuis kan worden gebouwd door het Spaarne Gasthuis, kan de feitelijke koopovereenkomst voor de gemeentegrond worden gesloten. Voor meer informatie kijk op Ontwikkeling Spaarne Gasthuis Gemeente Haarlem. Deel dit artikel. Kopieer deze link. Spaarne Gasthuis Nieuws en meer Ontwikkelingen nieuwbouw Haarlem.
Spaarnelicht: hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne in Heemstede.
Hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne. Ruim, stijlvol en luxe: dat is Spaarnelicht ten voeten uit. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject in Heemstede geniet u oeverloos van een royaal, comfortabel appartement met fenomenaal uitzicht op het Spaarne en het fraai groene landschap.
SpaarneBuiten Nieuwbouw Haarlem. www.
De nieuwe woonwijk krijgt een nuchter, dorps karakter met heerlijke woningen aan het water en in de polder. De nieuwe woonwijk aan het Spaarne komt in een aantal fasen tot leven. Het plan heeft veel aandacht voor kwaliteit en detail.
Nieuwbouw appartementen Spaarnekroon te Haarlem.
bouwkundige tekeningen, Calculatie, omgevingsvergunning. In het centrum van Haarlem is een nieuwbouw appartementencomplex langs het Spaarne ontwikkeld. De appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping hebben een gevelbreedte van 17 meter met uitzicht op het Spaarne. De kleinere appartementen zijn voorzien van een groot terras. Op de parterre zijn parkeerboxen aanwezig. Voor de bouw van het nieuwbouwcomplex stonden op deze plek pakhuizen. De voorgevels zijn gehandhaafd, gestut en gerestaureerd. De resterende gedeelten van de pakhuizen zijn gesloopt. De monumentale gevel wordt zodanig gekoppeld aan de nieuwe fundering en constructie dat deze volledig door de nieuwe constructie wordt gedragen.
De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne Haarlem updates.
Home Haarlem De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. 10 juli 2017. 15 juli kick off voor geïnteresseerden. 45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne.
Nieuwbouw 36 woningen SpaarneBuiten fase 2 Kondor Wessels Amsterdam.
De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak. In dit groene en waterrijke gebied bouwen we mee aan een succesvol woonproject. Nieuwbouw 36 woningen.

Contacteer ons