Zoeken naar restaurant haarlem spaarne

 
restaurant haarlem spaarne
 
Ome Pietje Restaurant Ome Pietje.
1200: / 0100.: Beverwijk: 0251 22 88 58 Haarlem: 023 58 34 224. Nu met 2 vestigingen. Een gezellig, sfeervol, warm en Bourgondisch restaurant in het hart van Beverwijk en nu ook aan het Haarlemse Spaarne, dat is Ome Pietje eten drinken.
Michelin Restaurants Haarlem: Gids van de beste restaurants van Haarlem.
Afstand Oplopende prijzen Aflopende prijzen. MICHELIN Gids 95 Menu voor minder dan 20 2 Bib Gourmand 20 Het MICHELIN bordje 48 1 ster 22 2 sterren 5. Van 54 tot 122. Ratatouille Food Wine. MICHELIN Gids 2019. 100 m Spaarne 96, 2011 CL Haarlem.
Restaurant Morris.
Bourgondische shared dining. Met restaurant Morris gaan wij terug naar de basis; mooie stukken vlees, hele vissen en lekkere sides. Met veel lange tafels en streetart aan de muur kom je van ons niet alleen verzadigd thuis, maar heb je ook nog een toffe tijd gehad.
Eetlokaal Restaurant In Den Swarten Hondt Spaarne 37, Haarlem.
In den Swarten Hondt is de oudste sinds 1600 nog bestaande horeca in Haarlem. klik op een foto voor een groter formaat. van de week. Gesitueerd op 1 van de mooiste plekken van Haarlem met uitzicht op het Spaarne en bij de Melkbrug.
Stadsstrand de Oerkap.
De Oerkap is het stadsstrand van Haarlem. Al elf seizoenen hebben wij aan het Spaarne prachtige zomers met veel culinaire, culturele en sfeervolle hoogtepunten. Met mooi weer genieten veel mensen van alle mogelijkheden van het terras en met slecht weer gaan de open haarden en de kaarsjes binnen aan.
Ratatouille Food Wine.
Zo zijn we in 2013 gestart in de Lange Veerstraat en zo gaan we na de verhuizing in 2015 ook door op onze unieke monumentale locatie aan het Spaarne. Michelin noemde ons restaurant bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt. Ontdek het zelf: van experience menu's' tot onze exclusieve a la carte gerechten. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze, onze uitgebreide wijnkaart met ruim 460 wijnen en enkel de best verkrijgbare seizoensprodukten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. Onze locatie is ook geschikt voor bruiloften en beschikt over een private dining. Ratatouille Food Wine Evenementen. Bier/Spijs diner 28. Kerst diner 24 25 26. Haarlem Culinair 2019 1 t/m 4.
De beste restaurants aan het water in Haarlem nsfavourites.
Liefhebbers van lekker eten kunnen in Haarlem hun hart ophalen. Het fraaie stadscentrum barst van de restaurants, en deze drie aanraders liggen ook nog eens mooi aan het water. 1 Frisk aan het Spaarne. In de oude chocoladefabriek van Droste aan de rivier het Spaarne zit Frisk. Een restaurant waar je de hele dag terecht kunt; voor ontbijt, lunch, borrel, koffie op het terras of een heerlijk diner.
Beste Restaurant Van Maart Bestaat 10 Jaar Spaarne66 Haarlem: WijnSpijs Magazine.
Beste Restaurant Van Maart Spaarne66 in Haarlem. Spaarne66 ligt aan het prachtige Spaarne in Haarlem. Ongeveer waar de eerste stappen van de WijnSpijs Wandeling gezet werden. Deze dames en okay, ook een paar heren lieten zich maar liefst 13! keer zien tijdens de Wandeling in Haarlem.

Contacteer ons