Zoeken naar spaarne gasthuis haarlem noord

 
spaarne gasthuis haarlem noord
 
Independer.
Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Noord Haarlem.
U bent hier.: Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Noord Haarlem. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Noord Haarlem. Adres Vondelweg 999. 2026 BW Haarlem. Locatie Deze locatie is onderdeel van Spaarne Gasthuis. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 809 waarderingen.
Waarderingen over Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Noord in Haarlem.
Ik ben 15 mei bij de afdeling Urologie geopereerd aan mijn blaas in het Spaarne Gasthuis Haarlem Noord. Zeer vriendelijke en behulpzame verpleegkundigen die alle tijd voor de patienten nemen hoe druk. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. Overige aandoeningen 43.
Acupunctuur Haarlem Yuk Chi Modern en Professioneel.
Yuk Chi Acupunctuur is verhuisd Sinds 3 augustus 2018 heeft Yuk Chi Acupunctuur een nieuwe praktijklocatie: Yuk Chi Acupunctuur B.V. Dijkzichtlaan 2 2071 EZ Santpoort-Noord Officieel valt dit adres in Santpoort-Noord, maar het zit héél dichtbij Haarlem: het grenst namelijk direct aan Haarlem-Noord. De nieuwe locatie zit schuin tegenover het ziekenhuis Spaarne Gasthuis Noord in Read more.
Bibliotheek Zuid-Kennemerland.
1000: 1730: de Bibliotheek Haarlem Noord. 1000: 1730: de Bibliotheek Haarlem Oost. 1000: 1730: de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. 1000: 1730: de Bibliotheek Heemstede. 1000: 1730: de Bibliotheek Hillegom. 1330: 2000: de Bibliotheek Zandvoort. 1000: 1730: de Bibliotheek op het station Haarlem.
Kennemer Gasthuis Wikipedia.
Het is ontstaan in 1991 uit een fusie van het Elisabeth Gasthuis EG in Schalkwijk, het Sint Johannes de Deoziekenhuis in Haarlem en het Zeeweg Ziekenhuis in IJmuiden. In het begin van de 21e eeuw werd een nieuwe vestiging gebouwd in Haarlem-Noord. Na de opening hiervan in 2006 werden de locaties IJmuiden Zeeweg en Joannes de Deo gesloten. Het Kenemer Gasthuis was sinds 2006 op twee plekken te vinden.: Locatie Zuid, aan de Boerhaavelaan, het vroegere EG, voor ziekenhuisopnames van een week of langer. Locatie Noord, aan de Vondelweg, vooral voor korte opnames, minder dan een week. Op beide plekken zijn poliklinische afdelingen voor medische behandelingen zonder overnachting en een eerste-hulp-afdeling spoedpost Zuid Kennemerland. De directie, de operatiekamers en de laboratoria zijn gevestigd in de locatie Zuid aan de Boerhaavelaan. Nadat er op 1 mei 2014 een bestuurlijke fusie plaatsvond tussen het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis, zijn deze instellingen op 22 maart 2015 juridisch gefuseerd, waarna zij samen het" Spaarne Gasthuis" vormen.
Dienstregeling lijn 567 naar Haarlem Noord Spaarne Gasthuis Hermes.
Service en contact. Dienstregeling Zoek dienstregeling. Hier kan je deze dienstregeling bewaren in Mijn Connexxion. Bekijk route op de kaart Verberg route op de kaart. Haarlem Noord Spaarne Gasthuis. Cruquius Paswerk Haarlem Cruquius Paswerk. Haarlem Noord Spaarne Gasthuis Haarlem Cruquius Paswerk.
Dienstregeling lijn 481 naar Haarlem Noord Spaarne Gasthuis via Bloemendaal Breng.
Hier kan je deze dienstregeling bewaren in Mijn Connexxion. Bekijk route op de kaart Verberg route op de kaart. Haarlem Noord Spaarne Gasthuis via Bloemendaal. Haarlem Noord Spaarne Gasthuis via Bloemendaal Haarlem Vijver Haarlem Delftplein. Haarlem Vijver via Santpoort Haarlem Vijver Haarlem Delftplein.

Contacteer ons