Resultaten voor spaarne gasthuis haarlem noord

 
spaarne gasthuis haarlem noord
 
Nachtpost ziekenhuis Haarlem-Noord sluit.
De nachtpost in het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem-Noord sluit vanaf 1 april 2018. Mensen moeten s nachts naar de spoedpost en huisartspraktijk in Haarlem-Zuid. Huisartsen, blijven hun visites rijden en bij acute zorg betekent dit dat de huisarts vaker een patiënt thuis zal bezoeken, lichtte Velsens wethouder Baerveldt donderdagavond de nieuwe situatie toe tijdens een gemeenteraadsvergadering. De reden dat de gecombineerde post vanaf 1 april tot 23 uur open zal zijn, is dat steeds minder patiënten s nachts komen waardoor het niet rendabel is de post in Noord open te houden en er moeite is om de huisartsdiensten in te vullen. Vragen CDA over sluiting spoedpost Haarlem Noord.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord. Indien er sprake is van een samenwerkingsverband of zorg op meerdere locaties kunt u dat hier lezen. Borstkankerzorg gevestigd op locaties Haarlem-Noord en Zuid, en Hoofddorp. Het is belangrijk dat op de website van het ziekenhuis naast informatie over de ziekte ook goed wordt uitgelegd wat patiënten kunnen verwachten als ze daar behandeld worden.
Spaarne Gasthuis Haarlem Noord Medistate.
Spaarne Gasthuis Haarlem Noord. Home / Spaarne Gasthuis Haarlem Noord. Spaarne Gasthuis Haarlem Noord. 2026 BW, Haarlem. Voor al uw vragen. 023 224 0000. Deel deze informatie met anderen. Nieuwsberichten naar inhoud. UIt de Media. Copyright Medistate All Rights Reserved Powered by WordPress.
Parkeren bij het Kennemer Gasthuis Locatie noord ziekenhuis Haarlem.
Parkeerlijn.nl dé vindmachine voor parkeren in Nederland. Ik zoek een ziekenhuis in. Vul in straatnaam, plaatsnaam" of postcode of in de buurt van. Straal: 250 m. Kennemer Gasthuis Locatie noord ziekenhuis. 2026 BW Haarlem. 023 545 3545. 023 545 6240.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Kennemer Gasthuis Noord in Haarlem Ziekenhuis Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Reviews over Kennemer Gasthuis Noord in Haarlem. Hoe is deze score opgebouwd? Geplaatst op 16 dec. Jan Mooij De. Hoe is deze score opgebouwd? Geplaatst op 30 okt. Gerelateerde bedrijven Kennemer Gasthuis Noord Haarlem. Kennemer Gasthuis zuid. Ter Hoffsteedeweg 4-A. Maatschap Longartsen Spaarne Z.
Schoudernetwerk Kennemerland Schouderpoli.
Als u een afspraak wilt maken op de schouderpoli, neem dan contact op met de poli orthopedie van het Spaarne Gasthuis via telefoonnummer 023-2240000. Let op, u heeft wel een verwijzing van uw huisarts nodig om terecht te kunnen. Locatie Schouderpoli Haarlem-Noord. 2026 BW Haarlem.
Kennemer Gasthuis, Haarlem.
Score Kennemer Gasthuis, Haarlem. Voor meer informatie over bezoektijden, parkeren en telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen kun je terecht op de website van het Kennemer Gasthuis: www.spaarnegasthuis.nl. Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid. 2035 RC Haarlem. Spaarne Gasthuis Haarlem Noord. 2026 BW Haarlem.

Contacteer ons