Resultaten voor spaarne gasthuis haarlem

 
spaarne gasthuis haarlem
 
Spaarne Gasthuis @spaarnegasthuis Twitter.
De kleine versie van dit werk kun je bewonderen in de expo in de Janskerk @ NHArchief Haarlem pic.twitter.com/JCau2lWgFZ. 0 antwoorden 1 retweet 1 vind-ik-leuk. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Spaarne Gasthuis heeft geretweet. Elisabeth van T.
Fysiotherapiepraktijk Noorder Spaarne Fysiotherapie Haarlem.
Praktijk Noorder Spaarne. Alle kennis onder één dak. Fysiotherapie Haarlem Dineke van Dijk 2018-06-18T0957360000.: Fysiotherapie Praktijk Noorder Spaarne. Waarom kies je voor Praktijk Noorder Spaarne? In onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem kunnen wij u van dienst zijn op vele gebieden.
Spaarne Gasthuis Locatie Zuid in Haarlem De Telefoongids.
Spaarne Gasthuis Locatie Zuid in Haarlem. Boerhaavelaan 22, 2035RC, Haarlem. Beoordeel dit bedrijf. Spaarne Gasthuis Locatie Zuid. 023-2240000 Toon nummer. Website Plan route E-mail. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch en gastvrij ziekenhuis dat uitblinkt op diverse medische terreinen.
Lid Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid Revalidatie.
U bent hier: Revalideren. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid. Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem Zuid Boerhaavelaan 22 2035 RC Haarlem. 023 224 0000 info@spaarnegasthuis.nl. Revalidatiegeneeskunde helpt mensen met een tijdelijke of chronische aandoening van het houding en bewegingsapparaat.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord. Indien er sprake is van een samenwerkingsverband of zorg op meerdere locaties kunt u dat hier lezen. Borstkankerzorg gevestigd op locaties Haarlem-Noord en Zuid, en Hoofddorp. Het is belangrijk dat op de website van het ziekenhuis naast informatie over de ziekte ook goed wordt uitgelegd wat patiënten kunnen verwachten als ze daar behandeld worden.
Schoudernetwerk Kennemerland Schouderpoli.
Als u een afspraak wilt maken op de schouderpoli, neem dan contact op met de poli orthopedie van het Spaarne Gasthuis via telefoonnummer 023-2240000. Let op, u heeft wel een verwijzing van uw huisarts nodig om terecht te kunnen. Locatie Schouderpoli Haarlem-Noord. 2026 BW Haarlem.
Spaarne Gasthuis.
Het Spaarne Gasthuis heeft vestigingen in Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Hoofddorp en Heemstede. Ook zijn er poliklinieken in Velsen-Noord, Nieuw-Vennep en Hillegom. Gezamenlijk heeft de organisatie een omzet van 368 miljoen euro gebaseerd op de jaarcijfers 2013. Er werken in totaal 265 medisch specialisten en 4.500 medewerkers. Meer informatie over het nieuwe ziekenhuis is te vinden op www.spaarnegasthuis.nl. 2035 RC Haarlem.
Spaarne Gasthuis Haarlem voor vrijwilligers UVV Haarlem.
Bibliotheek aan Huis. Spaarne Gasthuis Haarlem voor vrijwilligers. Bibliotheek aan Huis. Meld u aan als vrijwilliger en doe ook mee met het UVV! Interesse in een functie bij het UVV? Klik op de voor ons actuele vacatureoverzicht. 2011 VA Haarlem.

Contacteer ons