Resultaten voor spaarne ziekenhuis haarlem zuid

 
spaarne ziekenhuis haarlem zuid
 
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Spaarne Gasthuis Wikipedia.
Er zijn vier vestigingen.: Haarlem Noord, Vondelweg 999, voormalig KG, locatie noord., Haarlem-Zuid, Boerhaavelaan 22, het voormalige Elisabeth Gasthuis EG van 2006 tot 2015 genoemd: KG, locatie zuid., Hoofddorp, Spaarnepoort 1, voormalig Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp. Heemstede, Händellaan 2a, voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede.,
Independer.
Bushalte Europaweg/Spaarne Gasthuis, Haarlem 9292.nl.
Bus 73 Richting Schalkwijk Centrum. Bus 73 Richting Haarlem Station. Omgeving Toon op kaart: Europaweg/Spaarne Gasthuis. aan het laden. Naar details pagina Toon op kaart. Naar details pagina Toon op kaart. Spaarne Gasthuis Haarlem-Zuid. Naar details pagina Toon op kaart.
Kennemer Gasthuis, Haarlem.
Peter van Barneveld, bestuursvoorzitter van Kennemer Gasthuis en Spaarne Ziekenhuis, is blij met de mooie resultaten van beide ziekenhuizen: Een mooi resultaat. In onze ziekenhuizen is er continu aandacht voor ontwikkeling en verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg. Er is een cultuur van elkaar aanspreken en leren. We doen onderzoeken naar de patiënttevredenheid. Dit geeft ons input om onze zorg te verbeteren. Ik ben blij met de manier waarop bestuur, medische staf, managers en medewerkers met elkaar samenwerken. Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families. Score Kennemer Gasthuis, Haarlem. Voor meer informatie over bezoektijden, parkeren en telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen kun je terecht op de website van het Kennemer Gasthuis: www.spaarnegasthuis.nl. Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid.
Contact Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Spaarne Gasthuis Contact. Heeft u een vraag? Neem contact op met ons algemene telefoonnummer. 023 224 00 00. of stuur een e-mail naar info@spaarnegasthuis.nl. Bij spoed na 1700: uur en in het weekend bel de spoed-/huisartsenpost.: Haarlem Zuid: 023 224 2526.
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw.
Het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis fuseerden 3 jaar geleden tot het Spaarne Gasthuis. Een ziekenhuis met meerdere locaties, met Hoofddorp en Haarlem Zuid als hoofdlocaties. Het ziekenhuis heeft de afgelopen twee jaar haar gebouwen aangepast en specialismen bij elkaar geplaatst.
Kennemer Gasthuis, Haarlem Apneuvereniging.nl.
2035 RC Haarlem. 023-5453150 poli kno. Bij verdenking neurologische slaapstoornissen.: Kennemer Gasthuis, locatie Zuid. 2035 RC Haarlem. 023-5453110 poli neurologie. Afspraak maken via bovenvermeld telefoonnummer. Een afspraak kan binnen twee weken worden gerealiseerd. Wat gebeurt er tijdens het eerste bezoek en de eerste fase?

Contacteer ons