Meer resultaten voor varen op het spaarne

 
varen op het spaarne
 
Varen in Haarlem De Waterkoets Varen in Haarlem De Waterkoets.
Varen en fietsen. 14 juni 2018. Ontdek Haarlem en omgeving vanaf het water en op de fiets! Met dit arrangement vaart een van onze schippers u met uw eigen groep een uur lang over het Spaarne en door de grachten en singels van Haarlem.
Relaxt varen, fijne ontvangst, heerlijk dagje. Reizigersbeoordelingen Club Spaarne TripAdvisor.
21 april 2014 beoordeeld. Relaxt varen, fijne ontvangst, heerlijk dagje. We hebben met z'n' tweeën heerlijk een paar uurtjes door Haarlem gevaren op een rib. De ontvangst was zeer gastvrij, en kregen een erg duidelijke uitleg over de mogelijke routes en over het motortje. Wij als a-technische mensen snapten het prima en voelde ons erg veilig in de boot. Gaan we zeker vaker doen, aanrader! Stel Brammati een vraag over Club Spaarne.
Vaarroutes Haarlem en omgeving JVW Haarlem.
Meer informatie vind je op de website van de Gemeente Haarlem. Een van de negen bruggen over het Spaarne. Betaalde doorvaart Haarlem. Voor het varen door Haarlem dient havengeld betaald te worden. Tenzij het vaartuig korter is dan 5 meter.
Varen op het Spaarne of de Ringvaart? Zondag 27 mei kan dat drie keer twee uur even niet. Heemstede.
Varen op het Spaarne of de ringvaart? Zondag 27 mei kan dat drie keer twee uur even niet. Zondag 27 mei houdt KRZV Het Spaarne de Spaarne Lenterace. Dat is een roeiwedstrijd over 2 km jeugd en 45, km volwassenen.
Vaarroutes in Haarlem Greenjoy sloep huren.
Let op, de sloep past niet onder de spoorbrug dus moet dezelfde route terugvaren naar het Spaarne. Ga je wat langer varen dan kun je bij mooi weer heerlijk uitgebreid dobberen op de Mooie Nel. Of als je echt de tijd hebt 5 uur, dan kun je zelfs het zogenaamde Rondje van Haarlem varen, over de Mooie Nel richting Cruquius, Molenplas en over de Leidsevaart weer terug.
Club Spaarne Haarlemse Bootverhuur vanaf 1500! Voorheen Rent A Rib.
Wij verzoeken u bij slecht weer tevorens een afspraak telefonisch contact op te nemen. Kadobonnen zijn ter plekke beschikbaar. Betalen kan contact of per internet bankieren. De huur en de borg dienen vooraf betaald te worden. Over Haarlemse Bootverhuur Club Spaarne. Club Spaarne, voorheen Rent a Rib, is een bootverhuur in Haarlem waar je een motorboot kan huren! Wij zijn een gezellig bedrijf waar je met een leuke groep bootjes kan huren en door de binnenstad van Haarlem kan varen. Wij hebben ook een paar vaarroutes gemaakt voor degenen die bijvoorbeeld een tocht willen maken langs de molens van Haarlem. De voordelen van Club Spaarne. Vaar zonder vaarbewijs in een sportieve, ruime 6 of 12 persoons boot die eenvoudig zelf te besturen is. Boeken kan makkelijk online en telefonisch voor een goede prijs. Zwemvesten en poncho's' zijn gratis inbegrepen en de boot maakt geen schade aan de omgeving. U wordt gelijk geholpen door het vriendelijke en servicegerichte team.
Varen door Haarlem Verhuur Rondvaarten.
Varen door Haarlem. Stel: je bent op zoek naar een unieke plek voor een vergadering, een reünie, een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Of je wil gewoon gezellig en ontspannen genieten van het prachtige, historische Haarlem en omgeving. En dat alles natuurlijk onder het genot van een drankje en een uitstekende, persoonlijke service. Dan wil je dus Varen door Haarlem. Steiger bij Zuydam. Een prachtige boottocht door Haarlem. Ik wil graag je persoonlijke schipper zijn. Met het roer stevig in handen laat ik je alle mooie plekjes en historische monumenten zien. Ik weet veel van de geschiedenis en cultuur van deze bijzondere stad, dus als je wil kan ik honderduit vertellen over alles wat de omgeving te bieden heeft. Ik kan ook heel goed mijn mond houden, als jullie liever met elkaar kletsen of gewoon lekker rondkijken. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie, in een groep van maximaal zes personen, kunnen genieten van al het moois dat Varen door Haarlem te bieden heeft. Bezienswaardigheden van Haarlem. Het mooie Haarlem kent talloze highlights en bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn. Denk hierbij aan de bruggen over het Spaarne, de molen van Adriaan, de Waag, het Teylers Museum en de koepelgevangenis.
Smidtje Canal Cruises Haarlem De Leukste Rondvaart Van Haarlem.
Varen in een andere stad. Varen Zaanse Schans. Vaarevenementen op maat Amsterdam. Smidtje Canal Cruises Haarlem. De leukste rondvaart van Haarlem Boek nu Haarlem vanaf het water! Ontdek samen met je gezelschap de mooie historische binnenstad van Haarlem vanaf het water!

Contacteer ons