Resultaten voor gynaecologie spaarne gasthuis haarlem

 
gynaecologie spaarne gasthuis haarlem
 
Independer.
Praktische informatie contact VUmc.
verloskunde en gynaecologie, Receptie H balie verloskunde. de Boelelaan 1118. 1081 HZ Amsterdam. Verzendpakketjes serumaanvraag laboratoriumonderzoek combinatietest 020 444 2619 E-mail endolab@vumc.nl. Als vergunninghouder mag VUmc, onder strikte voorwaarden, verrichtingen die vallen onder de Wet op de Bijzondere Medische Verrichtingen artikel 2 WBMV, uitbesteden aan zgn. Kwaliteitsborging en financiering van deze verrichtingen valt onder verantwoordelijkheid van VUmc. Onderstaande ziekenhuizen in de regio hebben met VUmc een samenwerkingsverband op het gebied van geavanceerd ultrageluid onderzoek. Alkmaar, Noord/West Ziekenhuisgroep Alkmaar vh Medisch Centrum Alkmaar. Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar. 072 548 29 06. Amsterdam, OLVG West vh St Lucas Andreas Ziekenhuis. Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam. 020 510 81 78. Haarlem, Spaarne Gasthuis, locatie Zuid vh Kennemer Gasthuis.
Spaarne Gasthuis Rondom Zwanger.
Voorlichtingsavond over borstvoeding. afdeling gynaecologie verloskunde. Ben je zwanger? Dan kies je zelf een verloskundigenpraktijk die jou begeleidt tijdens jouw zwangerschap en bij de bevalling. Heb je specialistische zorg nodig? Jouw verloskundige of huisarts verwijst je door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. De gynaecologen van het Spaarne Gasthuis werken nauw samen met verloskundigen uit de regio. Hoofddorp: Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp. Verloskamers: etage 2, volg F2. Telefoonnummer: 023 224 02 82. Haarlem Zuid: Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem.
Beste specialist Gynaecologie gynaecoloog in Haarlem.
Voer uw behandeldatum en emailadres in en krijg een herinnering. Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem, Nederland. De Gynaecoloog is een medische specialist die zich richt op het diagnostiseren en behandelen van aandoeningen van het vrouwelijk voortplantingssysteem. De Gynaecoloog voert zelf ook operaties uit.
Emanuel MH UMC Utrecht.
1998 promotie Universiteit van Amsterdam. 1992-2017 gynaecoloog Spaarne Ziekenhuis Haarlem/Heemstede/Hoofddorp. 2016 staflid gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde UMC Utrecht. 2017 hoogleraar Universitair Ziekenhuis Gent. Na mijn registratie als gynaecoloog in 1992 ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem/Heemstede vanaf 2005 Hoofdorp/Heemstede. In 1998 ben ik gepromoveerd bij prof. Frits Lammes AMC op de epidemiologie, de diagnostiek en de behandeling van vleesbomen in de baarmoederholte. Eind jaren 80 van de vorige eeuw heeft één van mijn voorgangers en pioniers in de hysteroscopie een afdeling opgezet voor diagnostische en therapeutische hysteroscopie die ik vanaf de jaren 90 heb voortgezet en uitgebreid met innovaties chirurgisch en echoscopisch. Onze afdeling heeft een landelijke verwijsfunctie voor problemen in baarmoederholte die mogelijk met behulp van hysteroscopische technieken opgelost kunnen worden in het bijzonder de ziekte van Asherman. Bij een hysteroscopie kijken we met een dunnen kijkbuis in de baarmoederholte en kunnen we operaties uitvoeren. Het afgelopen jaar heb ik zowel in het Spaarne Gasthuis als in het UMC gewerkt.
R.A. Robert Hakvoort.
Gynaecoloog Spaarne Gasthuis Hoofddorp/Heemstede/Haarlem. Gynaecoloog Martini Ziekenhuis. AIOS Verloskunde en Gynaecologie Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp. AIOS Verloskunde en Gynaecologie Academisch Medisch Centrum, Amsterdam. AIOS Verloskunde en Gynaecologie Medisch Centrum Alkmaar. ANIOS Verloskunde en Gynaecologie Spaarne Ziekenhuis, Haarlem. Lid visiegroep FMS De medisch specialist 2025.
Ervaren gynaecoloog vertelt over de tweelingzwangerschap en bevalling Twinspiratie.
De grote deskundigheid en zorgvuldigheid waarmee hij te werk ging, leidden tot een mooi resultaat: van alle meerling geboorten die hij heeft begeleid, zijn op slechts één uitzondering na alle kinderen gezond en wel ter wereld gekomen. Gezien zijn reputatie in de regio Haarlem en vanwege de fantastische begeleiding tijdens mijn tweelingzwangerschap en bevalling, wilde ik dokter van t Hof eens aan het woord laten. Gezien de periode waarin u werkzaam bent geweest als gynaecoloog, heeft u de nodige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg meegemaakt.
Openingstijden Kennemer Gasthuis zuid Boerhaavelaan 22 in Haarlem.
De vestiging van Tandzuiver die het meest in de buurt ligt van de aan de Boerhaavelaan 22 is de Tandzuiver aan de Händellaan 2. Meer ziekenhuis in Haarlem Bedrijven in de buurt van Kennemer Gasthuis zuid Boerhaavelaan 22 in Haarlem.

Contacteer ons