Zoeken naar nieuwbouw haarlem spaarne

 
nieuwbouw haarlem spaarne
 
Nieuwbouw Bloemendaal 5.311 huizen in 34 regionale projecten verkoop en verhuur.
De Hoge Hout. Haarlem Centrum Haarlemmer Hout. 1.200, tot 3.985, p.m. Naar alle projecten. maandag 17 december 2018 5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw. Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw.
Spaarnebuiten, Spaarndam VolkerWessels Vastgoed.
Uitzonderlijk omdat de nabijheid van Amsterdam en Haarlem wordt gecombineerd met een landschappelijke setting van formaat. De locatie ligt middenin het militair-strategische landschap van de Stelling van Amsterdam. De toekomstige bewoners zijn in een bevoorrechte positie; de voordelen van de stad het landschap en het buiten wonen worden hier verenigd. Unieke locatie met een dorpse uitstraling. Het gebied kijkt over het water van de Spaarne uit op het pittoreske beschermde dorpsgezicht van Spaarndam.
Scheepmakerskwartier Haarlem Scholz Groep.
Het bouwplan Scheepmakerskwartier Fase 2A omvat 8 kadewoningen, 8 stadswoningen, 12 luxe appartementen. Fase 2A is onderdeel van het masterplan, welke in opdracht van de gemeente Haarlem is opgezet. Fase 1 is opgeleverd en de laatste fase is inmiddels ook gestart. Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Het Scheepmakerskwartier Fase 2A bestaat uit 4 blokken. Blok 1 omvat 8 kadewoningen gelegen aan het Spaarne.
Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem Puur Makelaars.
Alle woningen verkocht. Voor wie wil wonen in Nieuwbouw aan het Spaarne in Haarlem, ontstaat er een unieke kans: nieuwbouwproject De Scheepmaker. Dit project aan de Harmenjansweg bestaat uit 45 comfortabele appartementen en 10 kadewoningen. Dankzij De Scheepmaker worden nieuwbouw, het centrum van Haarlem en wonen aan het Spaarne, organisch gecombineerd!
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
Alle woningen zijn verkocht! Volop woonkracht aan het Spaarne. Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Een bijzonder fraaie locatie aan het Spaarne naast de molen de Adriaan en het gezellige centrum van Haarlem.
Ontwikkelingen nieuwbouw Haarlem Nieuws Spaarne Gasthuis.
Spaarne Gasthuis Nieuws en meer Ontwikkelingen nieuwbouw Haarlem. Ontwikkelingen nieuwbouw Haarlem. Het college van burgemeester en wethouders van Haarlem en het Spaarne Gasthuis zijn het eens over een wijziging in de gebiedsontwikkeling rond het ziekenhuis in Schalkwijk. In de afgelopen maanden hebben het Spaarne Gasthuis, Pré Wonen en de gemeente intensief en positief gesproken over meer sociale woningbouw binnen deze ontwikkeling.
Spaarnekroon Pieters Bouwtechniek.
Het Spaarnekroon is een appartementencomplex, gelegen aan het Spaarne in het centrum van Haarlem. Langs het Spaarne staan oude en monumentale pakhuizen, waaronder de vier panden van dit project. Hiervan is één originele monumentale gevel geheel bewaard gebleven. De architect is er, in samenspraak met welstand en monumentenzorg, in geslaagd om het ontwerp, de materiaalkeuze en detaillering van het grotendeels nieuwe complex aan te laten sluiten bij de historische panden in de directe omgeving. Het complex heeft vier bouwlagen en voorziet in vier villa-appartementen variërend in grootte van 272 m2 tot 276 m2 exclusief terras/balkon. De grote villa-appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping hebben een gevelbreedte van 17 meter aan het Spaarne. Het pand grenst aan historische op staal gefundeerde panden en de te behouden monumentale gevel. De nieuwbouw bestaat uit een onderheide plaatvloer en onderheide balken.
De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne Haarlem updates.
Home Haarlem De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. 10 juli 2017. 15 juli kick off voor geïnteresseerden. 45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne.

Contacteer ons