Meer resultaten voor nieuwbouw haarlem spaarne

 
nieuwbouw haarlem spaarne
 
Nieuwbouw 105 appartementen Land in Zicht in Haarlem Strukton.
Nieuwbouw 105 appartementen Land in Zicht in Haarlem. 24 maart 2014. Binnenkort ondertekenen Strukton Projectontwikkeling en woningcorporatie Elan Wonen de overeenkomst voor de afname van 80 huurappartementen binnen het totaal van 105 appartementen op de locatie Land in Zicht aan Het Spaarne in Haarlem.
Nieuwbouw Haarlem: Alle nieuwbouwprojecten in 1 overzicht!
AM ontwikkelt aan en nabij het Spaarne in Haarlem-noord een project met eengezinswoningen. 34 woningen in ontwikkeling. Bewaar en vergelijk! Vijverpark Appartementen fase 3. Nieuwbouw in Haarlem. Wonen in het sfeervolle Vijverpark Haarlem. Heb jij je droomhuis al gevonden in.
Appartementen De Scheepsmaker in nieuwe wijk Harmenjansweg, Haarlem.
Elke zijde van De Scheepmaker heeft zijn eigen uitzicht met bijzondere kwaliteit. Kenmerkend voor dit stuk Haarlem is de stellingmolen De Adriaan, de rivier het Spaarne waar de nieuwe wijk aan ligt, en de ambachtelijke geschiedenis. Maar ook de verbindingen en bereikbaarheid zijn een opvallende kwaliteit.
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
De Raad van Bestuur van het Spaarne Gasthuis is blij met de overeenstemming die met de gemeente is bereikt over nieuwbouw in Haarlem-Schalkwijk. Kees Wolse, lid van de Raad van Bestuur: De, ambitie en visie van het Spaarne Gasthuis en de gemeente Haarlem met betrekking tot de terreinontwikkeling sluiten heel goed op elkaar aan.
In Spaarndam worden 14 geschakelde villa's' en 6 vrijstaande villa's' gerealiseerd onder de naam Spaar SpaarneBuiten.
Inschrijven voor de vrijstaande villa's' is niet meer mogelijk. 10 minuten fietsen naar het bruisende centrum van historisch Haarlem. Binnen 20 minuten met de auto eten in hartje Amsterdam. Overal om u heen de oerHollandse veenweides en water van het Spaarne.

Een perfecte mix van cultuur en natuur. Midden in het historische centrum van Haarlem biedt Spaarnedroom drie luxe appartementen, elk met een eigen unieke sfeer.: Spaarne Dream Apartment, Spaarne 42, ligt op één van de mooiste plekjes aan de oever van het Spaarne.
Vijverpark Nieuwbouw Haarlem Oost.
Wonen in het sfeervolle Vijverpark Haarlem. Heb jij je droomhuis al gevonden in Haarlem? Maak kennis met nieuwbouwproject Vijverpark. Deze uitnodigende buurt doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen.
Spaarne Ziekenhuis Heemstede ABC Architectuurcentrum Haarlem.
ABC Architectuurcentrum Haarlem. Kinderen en Educatie. Spaarne Ziekenhuis Heemstede. Ontwerp: KlousBrandjes Architecten. Het Spaarne ziekenhuis in Heemstede is getransformeerd van een volcontinu ziekenhuis naar een dagziekenhuis. Er is geen beddencapaciteit meer, maar wel een compleet programma voor röntgen, scan en laboratoriumonderzoek en drie operatiekamers. Daarnaast is er een apotheek en restaurant met terras. Het ontwerp voor het dagziekenhuis betreft in hoofdzaak een interne verbouwing, een nieuwe hoofdentree, trappenhuis en twee beddenliften die zijn vormgegeven als een steiger aan het Spaarne. Het aanzicht van het gebouw heeft door een inventieve toepassing van de zonwering een ware gedaanteverandering ondergaan. In de eerste fase is het gebouw is technisch en bouwkundig volledig gescheiden van de hoogbouw. Na realisatie van het dagziekenhuis is de hoogbouw gesloopt en nieuwbouw gerealiseerd voor commerciële zorggelieerde functies.

Contacteer ons