Zoeken naar nieuwbouw spaarne haarlem

 
nieuwbouw spaarne haarlem
 
Nieuwbouw in Haarlem Schoterkwartier.
Nog steeds is de dorpskern van Schoten zichtbaar en is de naam Schoten binnen Haarlem goed bekend. Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde, de Delistraat aan de westzijde. Heeft u interesse in de nieuwbouw van Schoterkwartier in Haarlem?
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw.
De Raad van Bestuur van het Spaarne Gasthuis is blij met de overeenstemming die met de gemeente is bereikt over nieuwbouw in Haarlem-Schalkwijk. Kees Wolse, lid van de Raad van Bestuur: De, ambitie en visie van het Spaarne Gasthuis en de gemeente Haarlem met betrekking tot de terreinontwikkeling sluiten heel goed op elkaar aan.
SpaarneBuiten Nieuwbouw Haarlem. www.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlem.
De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne Haarlem updates.
Home Haarlem De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. De Scheepmaker: aantrekkelijke nieuwbouw aan het Spaarne. 10 juli 2017. 15 juli kick off voor geïnteresseerden. 45 appartementen en 10 kadewoningen verrijzen binnenkort in het project De Scheepmaker aan het Spaarne.
SMK Haarlem nieuwbouw 12 woningen en 17 appartement.
Alle woningen zijn verkocht! Volop woonkracht aan het Spaarne. Daar waar vroeger scheepstimmerlieden, glasblazers, blekers en damastwerkers de dienst uit maakten ontstaat een nieuwe woonomgeving. Een bijzonder fraaie locatie aan het Spaarne naast de molen de Adriaan en het gezellige centrum van Haarlem.
Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem Puur Makelaars.
Alle woningen verkocht. Voor wie wil wonen in Nieuwbouw aan het Spaarne in Haarlem, ontstaat er een unieke kans: nieuwbouwproject De Scheepmaker. Dit project aan de Harmenjansweg bestaat uit 45 comfortabele appartementen en 10 kadewoningen. Dankzij De Scheepmaker worden nieuwbouw, het centrum van Haarlem en wonen aan het Spaarne, organisch gecombineerd!
In Spaarndam worden 14 geschakelde villa's' en 6 vrijstaande villa's' gerealiseerd onder de naam Spaar SpaarneBuiten.
De verkoop van maar liefst 14 vrijstaande villa's' op ruime eigen kavels is gestart. 10 minuten fietsen naar het bruisende centrum van historisch Haarlem. Binnen 20 minuten met de auto eten in hartje Amsterdam. Overal om u heen de oerHollandse veenweides en water van het Spaarne.
Spaarnelicht: hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne in Heemstede.
Hoogwaardige nieuwbouw aan het Spaarne. Ruim, stijlvol en luxe: dat is Spaarnelicht ten voeten uit. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject in Heemstede geniet u oeverloos van een royaal, comfortabel appartement met fenomenaal uitzicht op het Spaarne en het fraai groene landschap. Zin in de dynamiek van de stad? Vanuit Spaarnelicht staat u ook zo in hartje Haarlem!

Contacteer ons