Zoeken naar nieuwbouw spaarne haarlem

 
nieuwbouw spaarne haarlem
 
Zuid Schalkwijkerweg Haarlem, wonen tussen water en groen.
Wibaut verwerft unieke bouwlocatie in Haarlem. Bekijk de verkoopwebsite. Landelijk wonen aan het water en toch vlakbij de Haarlemse binnenstad. Wibaut wil 32 woningen realiseren op het voormalige terrein van Tjaden ca. Een prachtige plek aan het eind van de Zuid Schalkwijkerweg, op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart.
In Spaarndam worden 14 geschakelde villa's' en 6 vrijstaande villa's' gerealiseerd onder de naam Spaar SpaarneBuiten.
Inschrijven voor de vrijstaande villa's' is niet meer mogelijk. 10 minuten fietsen naar het bruisende centrum van historisch Haarlem. Binnen 20 minuten met de auto eten in hartje Amsterdam. Overal om u heen de oerHollandse veenweides en water van het Spaarne.
Nieuwbouw Haarlem.
De remise Haarlem. Land in Zicht Haarlem. De Entree van Haarlem. Plaza West in Haarlem. Spaarnebuiten in Spaarndam. Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning in Haarlem en omgeving en wil je weten wat de beste hypotheek is voor jouw situatie?
Nieuwbouw Zandvoort 0 huizen in 1 projecten verkoop en verhuur.
De gemeentelijke nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop en huurwoningen, in Zandvoort. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Zandvoort. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO collectieve zelfbouw en PO Particuliere bouwkavels.
Spaarne Gasthuis Samenbrengen van zorg Heijmans N.V.
Heijmans verzorgt sinds de realisatie van de nieuwbouw vijf jaar lang het preventief, correctief, vervangings en modificatie-onderhoud voor alle technische installaties van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp en Heemstede. beheer en onderhoud. De samenwerking met het Spaarne Gasthuis heeft geleid tot een integrale raamovereenkomst.
Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem Puur Makelaars.
Alle woningen verkocht. Voor wie wil wonen in Nieuwbouw aan het Spaarne in Haarlem, ontstaat er een unieke kans: nieuwbouwproject De Scheepmaker. Dit project aan de Harmenjansweg bestaat uit 45 comfortabele appartementen en 10 kadewoningen. Dankzij De Scheepmaker worden nieuwbouw, het centrum van Haarlem en wonen aan het Spaarne, organisch gecombineerd!
Nieuwbouw van Puur Makelaars actueel aanbod.
Fase 2 van de unieke herontwikkeling van één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land. Bekijk nieuwbouwproject CVB Fase II. Alle woningen verkocht. Nieuwbouw De Scheepmaker Haarlem. Aan het Spaarne Vlakbij het centrum. Nieuwbouwproject aan het Spaarne in Haarlem met 45 appartementen en 10 kadewoningen.
Nieuwbouw in Haarlem Schoterkwartier.
Nog steeds is de dorpskern van Schoten zichtbaar en is de naam Schoten binnen Haarlem goed bekend. Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde, de Delistraat aan de westzijde. Heeft u interesse in de nieuwbouw van Schoterkwartier in Haarlem?

Contacteer ons