Zoeken naar spaarne ziekenhuis hoofddorp vacatures

 
spaarne ziekenhuis hoofddorp vacatures
 
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, een implantoloog, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.
Vacature: LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Spaarne Gasthuis, Haarlem.
Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online. Kijk gerust verder naar andere vacatures. LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Er wordt gezocht naar een kandidaat met een sterk financieel profiel met aantoonbare affiniteit met de ziekenhuis zorg. Daarnaast heeft de kandidaat kennis op het gebied van vastgoed. 6 maanden geleden. Haarlem, Noord-Holland Dienstverband.: WO Aantal jaren werkervaring.: Het Spaarne Gasthuis is een STZ-ziekenhuis met hoofdlocaties in Haarlem en Hoofddorp.
Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security BeveiligingNieuws.
Excellence Security heeft het Spaarne Gasthuis als opdrachtgever gekregen. Het betreft een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom, Haarlem Noord en Nieuw-Vennep. Tussen de deelnemende partijen maakte Excellence naar eigen zeggen het verschil door zichtbaar expertise te hebben in de zorg.
Secretaris Raad van Bestuur Spaarne Gasthuis Leeuwendaal.
Over de organisatie Het Spaarne Gasthuis komt voort uit de fusie op 22 maart 2015 tussen het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis. Het Spaarne Gasthuis heeft vestigingen in Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Hoofddorp en Heemstede. Ook zijn er poliklinieken in Velsen-Noord, Nieuw-Vennep en Hillegom.
Home Atalmedial.
Vrijdag 11 november verhuist onze afnamelocatie op de Boerhaaveplein 17 gevestigd in de fysiotherapiepraktijk naar onze nieuwe locatie op de Rozenlaan 45 in Oegstg. 07 nov 2016. Bloedsuikermetercontroledag bij Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid. Op donderdag 17 november 2016 organiseren Spaarne Gasthuis en Atalmedial een bloedglucosemetercontroledag.
BI Specialist bij het Spaarne Gasthuis Hoofddorp LECTIO Recruitment.
T elefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl. Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! Regio: Hoofddorp, Nederland.
Vacatures: Spaarne ziekenhuis in Haarlem Maart 2019 Jooble.
Vacatures Spaarne ziekenhuis Haarlem. 1-20 van 883 resultaten. Projectmanager IZT bij het Spaarne Gasthuis. LECTIO Recruitment Hoofddorp. 4.466 per maand. mogelijke zorg voor patiënten centraal staat? Kom dan werken als Projectmanager IZT bij het Spaarne Gasthuis! Het Spaarne Gasthuis Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis.
Ziekenhuis Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Met onze nieuwbouw heb jij veel impact op de toekomst van ons ziekenhuis. Wat vragen wij? De ondersteuning die FC levert aan deze ontwikkelingen binnen Tergooi is. Blijf op de hoogte van de nieuwste Ziekenhuis vacatures in Hoofddorp! Blijf op de hoogte.

Contacteer ons