Resultaten voor vacatures spaarne ziekenhuis

 
vacatures spaarne ziekenhuis
 
Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp.
Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families. Score Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp. Informatie over bezoektijden, telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen en gegevens van TransSpaarne vind je op de website van het Spaarne Ziekenhuis: www.spaarnegasthuis.nl.
Nieuws Kaptein Orthopedie.
Daarom is de Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis opgericht. Met de financiële ondersteuning van hun Vrienden maken zij deze projecten en faciliteiten mogelijk voor dit mooie ziekenhuis. geplaatst op: 27-01-2014. Verhuizing spreekuur Hillegom. Na bijna 20 jaar in het Gezondheidscentrum gaan we per 4 februari a.s. ons Hillegom-spreekuur" houden in het nieuwe Dienstencentrum Elsbroek. Niet meer op maandagochtend, maar op dinsdagochtend. Zowel voor orthopedische schoentechniek als elastische kousen. Voor een afspraak in Hillegom belt u met de praktijk in Noordwwijkerhout 0252 34 04 61. Adres: Dienstencentrum Elbroek, Abellalaan 1, Hillegom ingang tegenover de Plus supermarkt. geplaatst op: 24-11-2013. Drukmeting en videoanalyse. Wij hebben onlangs geinvesteerd in een looplab. Dit looplab bestaat uit een loopband met een ingebouwde drukmeetplaat met ruim 5500 hoog-frequente sensoren. Het is tevens mogelijk synchrone video opnames te maken. Op deze hypermoderne manier is het mogelijk om op een perfecte wijze nauwkeurige dynamische loopanalyses te maken. Het rapport geeft o.a. inzicht in drukverdeling, afwikkellijnen, paslengte en lichaamszwaartepunt. Het looplab zal eind dit jaar opgebouwd worden, waarna deze in januari operationeel zal zijn. Wij houden u graag op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. geplaatst op: 24-11-2013. Vacatures Kaptein Orthopedie.
Spaarne Gasthuis Haarlem voor vrijwilligers UVV Haarlem.
Wie zijn wij? Bibliotheek aan Huis. Spaarne Gasthuis Haarlem voor vrijwilligers. Bibliotheek aan Huis. Meld u aan als vrijwilliger en doe ook mee met het UVV! Interesse in een functie bij het UVV? Klik op de voor ons actuele vacatureoverzicht.
Spaarne Gasthuis Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinische opleidings-Ziekenhuizen STZ in Nederland. Bij het Spaarne Gasthuis werken zon 4200 medewerkers en ruim 290 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons te gast is.
Ziekenhuis Vacatures in Hoofddorp Vacatures.nl.
Start People Leiden. In Leiden en omgeving hebben wij op dit moment meerdere vacatures voor functies binnen de ouderenzorg, GGZ en Ziekenhuis en meer. Contactpersonen: Thomas van der. Anesthesie medewerker, ziekenhuis. Start People Haarlem. Voor onze opdrachtgever, een ziekenhuis en zorginstelling in omgeving Haarlem, zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker. Ook dat is bespreekbaar. Je gaat werken. Anesthesie medewerker, ziekenhuis Haarlem. Start People Haarlem. Voor onze opdrachtgever, een ziekenhuis en zorginstelling in omgeving Haarlem, zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker. Solliciteer en we bespreken de. 1 dag geleden. Anesthesie medewerker, ziekenhuis. Start People Haarlem. Voor onze opdrachtgever, een ziekenhuis en zorginstelling in omgeving Haarlem, zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker. Solliciteer en we bespreken de. 29 dagen geleden. Hoofd Support IZT Spaarne Gasthuis.
Netflix Nederland Kijk series online, kijk films online.
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken. Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken. Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet. Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet. Eindeloos veel series en films. Eindeloos veel series en films.
Frisk aan het Spaarne.
Frisk aan het Spaarne ligt in een woonwijk met een stuk wandelgebied geen autos toegestaan, aan het water. Er is dus geen parkeermogelijkheid voor de auto direct voor de deur. Twee mogelijkheden om de auto dichtbij Frisk te parkeren, klik hier voor meer informatie.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.

Contacteer ons