Resultaten voor vacatures spaarne ziekenhuis

 
vacatures spaarne ziekenhuis
 
Vacatures: Spaarne ziekenhuis in Haarlem Maart 2019 Jooble.
Vacatures Spaarne ziekenhuis Haarlem. 1-20 van 883 resultaten. Projectmanager IZT bij het Spaarne Gasthuis. LECTIO Recruitment Hoofddorp. 4.466 per maand. mogelijke zorg voor patiënten centraal staat? Kom dan werken als Projectmanager IZT bij het Spaarne Gasthuis! Het Spaarne Gasthuis Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis.
Vacatures bij Spaarne Gasthuis NationaleVacaturebank.nl.
Vacatures bij Spaarne Gasthuis / werken bij Spaarne Gasthuis. 10 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Spaarne Gasthuis. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Vacature: LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Spaarne Gasthuis, Haarlem.
Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online. Kijk gerust verder naar andere vacatures. LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Er wordt gezocht naar een kandidaat met een sterk financieel profiel met aantoonbare affiniteit met de ziekenhuis zorg. Daarnaast heeft de kandidaat kennis op het gebied van vastgoed. 6 maanden geleden. Haarlem, Noord-Holland Dienstverband.: WO Aantal jaren werkervaring.: Het Spaarne Gasthuis is een STZ-ziekenhuis met hoofdlocaties in Haarlem en Hoofddorp.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security BeveiligingNieuws.
Spaarne Gasthuis kiest voor Excellence Security. 2 april 2018 redactie Een reactie plaatsen. Excellence Security heeft het Spaarne Gasthuis als opdrachtgever gekregen. Het betreft een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede, Hillegom, Haarlem Noord en Nieuw-Vennep.
Spaarne Gasthuis Top of Minds.
Het SG is een STZ-instelling: een ziekenhuis dat verbonden is aan de Samenwerking Topklinische Ziekenhuizen, waarin patiëntbeleving, onderwijs, en onderzoek centraal staan. Zorg van topkwaliteit. Gastvrijheid is het uitgangspunt van de zorg bij het Spaarne Gasthuis. Ziekenhuisbezoek is vaak stressvol, dus de professionals van het Spaarne Gasthuis doen er alles aan om de ervaring zo positief mogelijk te houden. Ook partnerschappen met andere regionale zorgaanbieders zijn een belangrijke pijler in de visie van het SG, om zorg op maat te bieden en altijd de juiste professionals bij de patiënten te betrekken. Openstaande vacatures van Spaarne Gasthuis.
Frisk aan het Spaarne.
Bij Frisk aan het Spaarne staat duurzaamheid centraal. Daarom werken we zoveel mogelijk met lokale en duurzame leveranciers. Parkeren met de auto. Frisk aan het Spaarne ligt in een woonwijk met een stuk wandelgebied geen autos toegestaan, aan het water.
Spaarne Gasthuis Laboratorium.nl Laboratorium.nl.
Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinische opleidings-Ziekenhuizen STZ in Nederland. Bij het Spaarne Gasthuis werken zon 4200 medewerkers en ruim 290 medisch specialisten. In het Spaarne Gasthuis wordt zorg verleend vanuit de visie dat de patiënt bij ons te gast is.

Contacteer ons