Meer resultaten voor spaarne gasthuis plastische chirurgie

 
spaarne gasthuis plastische chirurgie
 
David Jairath Spaarne Gasthuis.
Hij liep onder meer stages bij AvL oncologische reconstructies van onder andere de borst en het halshoofd gebied en bij het brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk Brandwondenchirurgie. In 2004 kwam David bij het Spaarne Gasthuis werken. Kan niet past niet in mijn filosofie.' Het Spaarne Ziekenhuis biedt mij zowel op het gebied van de plastische chirurgie als op het gebied van ziekenhuisinformatisering veel uitdagingen.
Independer.
Ooglift: dé specialist in ooglidcorrecties met jarenlange ervaring.
Hij voert al sinds 2000 oogoperaties uit bij verschillende ziekenhuizen en klinieken en verwierf daardoor bekendheid als oogarts en oogchirurg. van der Pol specialiseerde zich in het AMC in Amsterdam in oculoplastische chirurgie, plastische chirurgie aan de oogleden. Hij werkte bij diverse klinieken en ziekenhuizen en begeleidde jarenlang oogartsen in opleiding.
Waarderingen over Plastisch chirurg Ahmed, A.K.J.
Ahmed heeft bij mij een ooglidcorrectie uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de nagenoeg pijnloze ingreep, de nazorg en het resultaat. Plastisch chirurg bij Spaarne Gasthuis, locatie Haarlem-Zuid in Haarlem 89. Plastisch chirurg bij Blooming Plastische chirurgie in Haarlem 18.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord in Haarlem Plastische chirurgie solvo.
Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord. Spaarne Gasthuis, Haarlem-Noord. Adres Vondelweg 999. 2026BW Haarlem Toon op kaart. Bel de praktijk. 0232240000 Bel de praktijk. Stuur een e-mail. info@sg.nl Stuur een e-mail. Specialisten in de buurt van Plastische chirurgie. Oplossingsgerichte therapie OT. Fysiotherapeut en Haptotherapeut.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Tarieven Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Mocht u deze intakekosten voldaan hebben en op een later tijdstip alsnog besluiten om tot een behandeling over te gaan, dan zullen deze kosten worden gerestitueerd. Brochure downloaden Afspraak maken. Bel 023 224 86 00 Aanmelden spreekuur Contactformulier Brochure downloaden. Bekijk onze actuele acties Huidige acties. Deel deze pagina. Volg PCC Spaarne via.:
Drs. M. P. J. van den Bekerom Medisch Centrum Jan van Goyen.
Michel van den Bekerom studeerde in 2004 cum laude af aan de Katholieke Universiteit van Leuven België, waarna hij de orthopedie opleiding in het AMC/Slotervaart en Spaarne Ziekenhuis heeft gevolgd. Na deze opleiding heeft hij een fellowship in schouder en elleboogaandoeningen gevolgd. Michel van den Bekerom is aangesloten bij de vakgroep Orthopedie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en houdt tevens praktijk bij ons.

Contacteer ons