Op zoek naar spaarne ziekenhuis heemstede?

 
spaarne ziekenhuis heemstede
 
Openingstijden Spaarne Ziekenhuis Handellaan 2 in Heemstede.
De vestiging van Tandzuiver die het meest in de buurt ligt van de aan de Handellaan 2 is de Tandzuiver aan de Händellaan 2. Meer ziekenhuis in Heemstede Bedrijven in de buurt van Spaarne Ziekenhuis Handellaan 2 in Heemstede. Händellaan 2 Heemstede.
Orthodontisten Heemstede contact.
Volg deze weg tot u het Spaarne Ziekenhuis links voor u ziet. Ga bij de stoplichten linksaf het parkeerterrein van het Spaarne Ziekenhuis op. Bij het Spaarne Ziekenhuis Heemstede is het parkeren gratis. Beide locaties van het Spaarne Ziekenhuis zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.
Spaarne Ziekenhuis, locatie Heemstede Oogheelkunde in Heemstede.
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Spaarne Ziekenhuis, locatie Heemstede is, namelijk: 023-8908900. Hier is Spaarne Ziekenhuis, locatie Heemstede gevestigd in Heemstede. Klik op de map voor meer informatie en een routeplanner naar Spaarne Ziekenhuis, locatie Heemstede.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne. Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische en cosmetische chirurgie, injectable behandelingen en huidtherapie in het Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek.
Spaarne Gasthuis, locatie Heemstede Heemstede.
Spaarne Gasthuis, locatie Heemstede Heemstede. Adres Händellaan 2 A. 2102 CW Heemstede. Locatie Deze locatie is onderdeel van Spaarne Gasthuis. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 42 waarderingen. 100% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Het Spaarne Gasthuis staat voor topzorg, gastvrij en dichtbij. Want u legt het belangrijkste bezit dat u heeft in onze handen: uw gezondheid. Ruim 3800 medewerkers en 300 artsen staan dag en nacht voor u klaar. Samen met u werken wij aan dit kostbare bezit zodat u weer verder kunt. Nu en in de toekomst. Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis.
Spaarne Ziekenhuis Heemstede Wikipedia.
Op 1 juni 1973 werd deze inmiddels sterk verouderde vestiging gesloten en een modern nieuw ziekenhuis met 365 bedden aan het Spaarne in Heemstede in gebruik genomen. In 1989 fuseerde het Diaconessenhuis met de rooms-katholieke Mariastichting in Haarlem, dat daar ook aan het Spaarne lag, tot Spaarne Ziekenhuis.
Parkeren bij het Spaarne Ziekenhuis locatie Heemstede Heemstede.
Beoordeel Spaarne Ziekenhuis locatie Heemstede. x Beoordeel Spaarne Ziekenhuis locatie Heemstede. Een beoordeling geven is niet verplicht, wilt u dit wel doen vul dan in ieder geval uw naam in. Let op: uw beoordeling moet eerst goedgekeurd worden, pas als dit is gebeurd verschijnt uw beoordeling op de site.
Spaarne Ziekenhuis in Heemstede Ziekenhuis Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Kaartweergave Spaarne Ziekenhuis Heemstede. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Spaarne Ziekenhuis in Heemstede. Algemene indruk van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Spaarne Ziekenhuis Heemstede.

Contacteer ons