Zoeken naar spaarne ziekenhuis hoofddorp

 
spaarne ziekenhuis hoofddorp
 
Independer.
Mathot Medische Speciaalzaken Hoofddorp.
Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland. 2134 TM Hoofddorp. Telefoon: 088 008 58 88. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 830: tot 1700: uur met uitzondering van feestdagen. U kunt op deze vestiging terecht voor spreekuren voor: therapeutische elastische kousen.
Openingstijden Spaarne Ziekenhuis Spaarnepoort 1 in Hoofddorp.
Onze bezoekers over Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Algemene indruk van dit bedrijf.: Geef een beoordeling aan Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Openingstijden Spaarne Ziekenhuis Spaarnepoort 1 in Hoofddorp. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Eemland Orthopedie Techniek B.V.
Parkeren bij Parkeergarage Q-Park Spaarne Gasthuis Hoofddorp.
Spaarnepoort 2 2134 TM Hoofddorp. Scan QR code. Navigeer naar de parkeergarage. Doorrijhoogte in meter. Per 30 minuten of een gedeelte hiervan. Dag Aankomst Vertrek. Parkeergarages in de buurt. Parkeergarages in de buurt Primark. 337, km tot centrum Spaarne Gasthuis.
PR Hoofddorp Bij Hoofdorp Centraal Station.
Een vereiste is dat u vanaf station Hoofddorp reist naar een halte gelegen buiten de gemeente Haarlemmermeer Nieuw-Vennep en Hoofddorp en retour. Schiphol is hierop een uitzondering, hier mag wel naar toe worden gereisd. U moet gebruikmaken van een persoonlijke of anonieme ov-chipkaart.
Spaarne Gasthuis blij met ja voor nieuwbouw Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
Het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis fuseerden 3 jaar geleden tot het Spaarne Gasthuis. Een ziekenhuis met meerdere locaties, met Hoofddorp en Haarlem Zuid als hoofdlocaties. Het ziekenhuis heeft de afgelopen twee jaar haar gebouwen aangepast en specialismen bij elkaar geplaatst.
Spaarne Gasthuis in Hoofddorp KliniekErvaringen.nl.
Het is één van de 8 klinieken in Hoofddorp en heeft een gemiddelde beoordeling van 9.33. De gemiddelde beoordeling van alle klinieken in Hoofddorp is een 85. Je kunt bij Spaarne Gasthuis terecht voor de volgende behandelingen: Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Facelift, Liposuctie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie.
Vijf Meren Kliniek Welkom.
De Vijf Meren Kliniek heeft locaties in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid, Heemstede Hoofddorp en in Nieuw-Vennep, Hillegom en Aalsmeer. De nadruk van onze kliniek ligt op hoge kwaliteit, korte wachttijden, persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. Wat en voor wie? Het volledige scala aan diagnostiek en behandelingen op algemeen KNO-heelkundig gebied worden binnen het zelfstandig behandelcentrum De Vijf Meren Kliniek aangeboden. Deze zorg is voor iedereen, volwassenen én kinderen, ongeacht woonplaats of verwijzer. Het betreft hier zowel verzekerde de verzekeraar betaalt als onverzekerde de patiënt betaalt zelf zorg. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten zodat behandelingen met een medische indicatie worden vergoed. Informeer bij uw verzekeraar of er voor u andere regelingen gelden. Het Spaarne Gasthuis plaatste op 29-11-2017 een advertorial in de huis-aan-huisbladen met een duidelijke uitleg over de kliniek en de samenwerking met het ziekenhuis.

Contacteer ons