Op zoek naar gynaecologie spaarne gasthuis?

 
gynaecologie spaarne gasthuis
 
Spaarne Gasthuis Rondom Zwanger.
Voorlichtingsavond over borstvoeding. afdeling gynaecologie verloskunde. Ben je zwanger? Dan kies je zelf een verloskundigenpraktijk die jou begeleidt tijdens jouw zwangerschap en bij de bevalling. Heb je specialistische zorg nodig? Jouw verloskundige of huisarts verwijst je door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. De gynaecologen van het Spaarne Gasthuis werken nauw samen met verloskundigen uit de regio.
9 gynaecologen in Hoofddorp.
Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp. Spaarne Gasthuis, locatie Hoofddorp, Hoofddorp.
Gynaecoloog Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Groningen. Chef de clinique gynaecologie. Reinier de Graaf Delft. Over de vakgroep Gynaecologie De 14 gynaecologen van Reinier de Graaf oefenen de gynaecologie in de volste breedte uit. In clusterverband zijn we met het Erasmus MC en het.
Sociale kaart Geestelijk Gezondheidszorg 2009-2010 / druk 9 / ING Google Boeken.
Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Sociale kaart Geestelijk Gezondheidszorg 2009-2010 / druk 9 / ING. Bohn Stafleu van Loghum, 2009 210 pagina's.'
Spaarne Gasthuis zoekt Chefs de Clinique Gynaecologie NVOG.
Ik ben patiënt. Home Vacatures Spaarne Gasthuis zoekt Chefs de Clinique Gynaecologie Spaarne Gasthuis zoekt Chefs de Clinique Gynaecologie. 9 januari 2019 Locatie. Spaarne Gasthuis, Haarlem en Hoofddorp. Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis en lid van de vereniging STZ Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen en er wordt dan ook een actieve bijdrage verwacht aan deze topklinische ambitie en de daaraan verbonden themas: opleidingen, patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie.
Benigne gynaecologie Opleidingsetalage.
Differentiatiestage Algemeen Benigne gynaecologie. Wat gaat de aios leren? In de veilige setting van het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem kan een 5e of 6e jaars aios aan het eind van de opleiding of vóór het laatste differentiatiejaar ervaring opdoen als supervisor in de algemene praktijk.
Emanuel MH UMC Utrecht.
2016 staflid gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde UMC Utrecht. 2017 hoogleraar Universitair Ziekenhuis Gent. Na mijn registratie als gynaecoloog in 1992 ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem/Heemstede vanaf 2005 Hoofdorp/Heemstede. In 1998 ben ik gepromoveerd bij prof. Frits Lammes AMC op de epidemiologie, de diagnostiek en de behandeling van vleesbomen in de baarmoederholte. Eind jaren 80 van de vorige eeuw heeft één van mijn voorgangers en pioniers in de hysteroscopie een afdeling opgezet voor diagnostische en therapeutische hysteroscopie die ik vanaf de jaren 90 heb voortgezet en uitgebreid met innovaties chirurgisch en echoscopisch. Onze afdeling heeft een landelijke verwijsfunctie voor problemen in baarmoederholte die mogelijk met behulp van hysteroscopische technieken opgelost kunnen worden in het bijzonder de ziekte van Asherman. Bij een hysteroscopie kijken we met een dunnen kijkbuis in de baarmoederholte en kunnen we operaties uitvoeren. Het afgelopen jaar heb ik zowel in het Spaarne Gasthuis als in het UMC gewerkt.
R.A. Robert Hakvoort.
Bestuur regionale werkgroep bekkenbodem. Penningmeester maatschap, Verloskunde/Gynaecologie Spaarne Gasthuis. Secretaris bestuur Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie NVOG. Bestuur vrienden van het Spaarne Ziekenhuis. Voorzitter bestuur Vereniging Assistenten, Gynaecologie en Obstetrie VAGO. Lid bestuur Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie NVOG.

Contacteer ons