Op zoek naar vacature spaarne ziekenhuis hoofddorp?

 
vacature spaarne ziekenhuis hoofddorp
 
Vacature Teamleider Support bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. user. question-circle. dropbox. exclamation. folder-open-o. sign-in. exclamation-triangle. ban. youtube. building-o. icon-mouse-point
Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. Samen meer dan Topzorg! Salarisinformatie Salaris in overleg Het is mogelijk om 4 x 9 te werken en thuis werken is bespreekbaar. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform de CAO-ziekenhuizen. De werkweek is 36 uur en de CAO kent een 13e maand. De standplaats is Hoofddorp. De lokatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien je reist met de auto is het mogelijk om voor de deur te parkeren tegen een zeer geringe vergoeding. Teamleider Support bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. 13.284 CV's' 684 bedrijven 2.129 ICT vacatures. ICTerGezocht.nl Sint Josephstraat 135A 5017 GG Tilburg KvK: 65350510 2008 2019. ICT Vacature zoeken.
concert haarlem spaarne gasthuis haarlem zuid haarlem vacatures spaarne ziekenhuis.
Juist dat teamwork leidt tot goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten en hun families. Score Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp. Informatie over bezoektijden, telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen en gegevens van TransSpaarne vind je op de website van het Spaarne Ziekenhuis: www.spaarnegasthuis.nl.
Aan het werk als horecamedewerker bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.
Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 2195 beschikbare vacatures. Aan het werk als horecamedewerker bij het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Voor het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een horecamedewerker. Ben je gastvrij?
Haarlems Dagblad. Haarlems Dagblad.
Vrouw raakt gewond bij inbraak in kapperszaak Haarlem. Veel schade bij ongeval Haarlem, baby en andere betrokkenen hoeven niet naar het ziekenhuis. Auto verwoest door brand in Velserbroek video. Westelijke Randweg Haarlem onveilig voor weggebruikers. Nee, stopt mijn hart, laat me dan gaan. Netbeheerder Tennet zegt extra geluidsmaatregelen toe voor transformatorstation Beverwijk. Bestuurder gewond bij ongeluk in Hoofddorp.
HCnieuws Nieuws uit de regio Hoofddorp.
HOOFDDORP In de vestiging van supermarkt Albert Heijn aan het Genderenplein in Hoofddorp vindt sinds vandaag een bijzondere proef plaats. De Zaanse grootgrutter wil de hoeveelheid plastic verpakkingen terugdringen en daarom liggen op de groente en fruitafdeling vanaf vandaag honderd producten zonder plastic omhulsel.
Tandarts Spaarne Hoofddorp: Uw tandarts in Hoofddorp.
Bent u op zoek naar een professionele tandarts in Hoofddorp Floriande, dan bent u op het juiste adres bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp. Patiëntvriendelijkheid, kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Het team van Tandartspraktijk Spaarne biedt u hoogwaardige zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.
Vacature: LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Spaarne Gasthuis, Haarlem.
Helaas, deze vacature staat inmiddels niet meer online. Kijk gerust verder naar andere vacatures. LID RAAD VAN TOEZICHT t.b.v. Er wordt gezocht naar een kandidaat met een sterk financieel profiel met aantoonbare affiniteit met de ziekenhuis zorg. Daarnaast heeft de kandidaat kennis op het gebied van vastgoed. 6 maanden geleden. Haarlem, Noord-Holland Dienstverband.: WO Aantal jaren werkervaring.: Het Spaarne Gasthuis is een STZ-ziekenhuis met hoofdlocaties in Haarlem en Hoofddorp.
Vacature voor Senior Adviseur SI bij Spaarne Gasthuis Top of Minds.
De regio Haarlem heeft te maken met bevolkingsgroei en vergrijzing. De vraag naar de dienstverlening van het Spaarne Gasthuis zal daardoor stijgen. Om deze veranderingen het hoofd te bieden, en nieuwe mogelijkheden dankzij bijvoorbeeld online communicatie optimaal te benutten, heeft het managementteam van het SG een geheel nieuwe strategie ontwikkeld, met als uitgangspunt het bieden van de juiste zorg op de juiste plek. Voor een gedreven strategieconsultant of zorgmanager biedt deze functie een fantastische kans om het zorglandschap beter te leren kennen, het leven van duizenden patiënten te helpen verbeteren, en de ambities van een topziekenhuis te helpen waarmaken met als bonus veel zichtbaarheid bij senior collegas. Michiel Driehuis, Programmamanager Zorgstrategie. Vacature: Senior Adviseur Strategie Transformatie. De nieuwe strategie staat op papier, dus nu begint het echte werk: de implementatie. De scope is groot, zowel geografisch de regio Haarlem en Hoofddorp als inhoudelijk zorg, onderwijs, en onderzoek binnen meerdere medische specialismen.

Contacteer ons